Στο…κόκκινο η αγωνιστική δράση την Κυριακή, τα βλέμματα στο Μαυροβούνι – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στο…κόκκινο η αγωνιστική δράση την Κυριακή, τα βλέμματα στο Μαυροβούνι

Με σπουδαία παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Πέλλα, κατά την προτελευταία αγωνιστική όπου κρίνονται πολλά κυρίως στην Α1.

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο Μαυροβούνι και στο ντέρμπι κορυφής με την τοπική Δόξα δεύτερη στην βαθμολογία να υποδέχεται την πρωτοπόρο Δόξα Μελισσίου , ενώ η τρίτη Δόξα Μανδάλου φιλοξενείται στην έδρα της πάντα υπολογίσιμης Δόξας Εξαπλατάνου και αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο θα πρέπει να πάρει το διπλό.

Στην Α’ Κατηγορία η πρωτοπόρος Θύελλα Σαρακηνών θέλει έναν βαθμό στο Λυκόστομο για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Άρης Νησίου θέλει το διπλό στο Γαρέφι για να πανηγυρίσει την άνοδό του στην Α1.

Στον δεύτερο όμιλο ο Άρης Αμπελειών θέλει την νίκη εναντίον του Άγιαξ για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας στα play off αρχικά και ίσως απευθείας άνοδο σε περίπτωση στραβοπατήματα του Φίλιππου Σταυροδρομίου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής:

 

Α1 Κατηγορία

Όλυμπος Αψάλου – Μ.Αλέξανδρος Εσωβάλτων

Απόλλων 1960 Κρ.Βρύσης – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μ.Αλέξανδρος Πέλλας – ΑΣ Πρόμαχοι

Ακρίτας Σωσάνδρας – Νίκη Καλής

Δόξα Εξαπλατάνου – Δόξα Μανδάλου

Δόξα Μαυροβουνίου – Δόξα ΜΕελισσίου

 

Α’ – 1ος Όμιλος

Ελπίδα Έδεσσας – ΠΑΟ Κερασιάς

Ηρακλής Γαρεφίου – Άρης Νησίου

Μ. Θύελλα Λυκοστόμου – Θύελλα Σαρακηνών

 

Α’ – 2ος Όμιλος

Φίλιππος Σταυροδρομίου – Άρης Λιπαρού

Άρης Αμπελειών – Άγιαξ Πέλλας

Άρης Αθύρων – Π. Νεολαία Κ.Βρύσης

Μ.Αλέξανδρος Δροσερού – ΠΑΟΚ Δαμιανού

More in ΓΕΝΙΚΑ