Στους λοιμωξιολόγους στέλνει τα τοπικά η ΕΠΟ, σύντομα οι αποφάσεις – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στους λοιμωξιολόγους στέλνει τα τοπικά η ΕΠΟ, σύντομα οι αποφάσεις

«Κίνηση» μετά από αρκετό καιρό είχαμε και για τα τοπικά στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, όπου υπήρξε η απόφαση ώστε οι λοιμωξιολόγοι να είναι αυτοί που θα αποφασίσουν.

Η δυσκολία που παρουσιάζεται λόγω της πανδημίας αναγκάζει τη νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΟ να ρίξει το μπαλάκι στης επιτροπή των ειδικών αφού η ίδια δεν μπορεί να αποφανθεί όταν συντρέχουν λόγοι δημόσιας υγείας. Ασφαλώς ο χρόνος δεν αποτελεί σύμμαχο των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά, ενώ οι περισσότερες ενώσεις της χώρας δεν βρίσκουν τρόπο- ακόμη και μέσω πατεντών- να τα ολοκληρώσουν, κάτι που οδηγεί στην άμεση λήξη τους.

Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του soccerlive, οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας έχουν απευθυνθεί με έγγραφο στους λοιμωξιολόγους προκειμένου να εξετάσουν το θέμα την Παρασκευή, ωστόσο ακόμη και το πράσινο φως να ανάψει – πράγμα πολύ δύσκολο- θα πρέπει να ακολουθηθούν τα αυστηρά πρωτόκολλα για να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, πράγμα που κάνει περισσότερο εμφανή την οριστική ματαίωση τους.

Πάντως το θέμα αναμένεται να έχει λήξει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή καθώς ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει οι ενώσεις να ενημερώσουν τις ερασιτεχνικές ομάδες για το τι μέλλει γενέσθαι με τα τοπικά πρωταθλήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

3 Comments

 1. paokcup

  7 Απρίλιος 2021 at 21:15

  Αυτό ακριβώς. Τουλάχιστον προπονήσεις.

 2. Ανώνυμος

  7 Απρίλιος 2021 at 14:42

  Μόνο τις προπονήσεις ας ξεκινήσουν…

 3. Ζοαο

  6 Απρίλιος 2021 at 21:37

  Η εκτελεστική επιτροπή των λοιμοξιολογων θα πει κάνετε ότι θέλετε αλλά, οι πρόεδροι θα πουν στους δημάρχους βοηθειστε, οι δήμαρχοι θα ρίξουν το μπαλάκι στην περιφέρεια, η περιφέρεια στους εκαβιτες και νοσοκόμους, οι νοσοκόμες στις κυρά Κατίνες, οι κουτσομπολες θα πάνε στις καφετζουδες και αυτές με την σειρά τους θα πούνε, καλά δεν βγάλανε απόφαση οι άμισθοι, εμείς τι να κάνουμε; Δεν ρωτάμε και τους πεζοπόρους στον Όλυμπο;
  Γενικό συμπέρασμα. Μακριά από τον κ@λο μας και χέστηκε… η Φατμε!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ