Στον ΠΑΟΚ ο Εδεσσαίος αθλητής του Χάντμπολ Σωτήρης Γιόσμου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στον ΠΑΟΚ ο Εδεσσαίος αθλητής του Χάντμπολ Σωτήρης Γιόσμου

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Σωτήρη Γιόσμου, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 27χρονος πίβοτ την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν με τον Διομήδη Άργους και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης και προσωπικά του Προέδρου, του Εφόρου κ. Γρηγόρη Πετρίδη και του Team Manager της ομάδας κ. Γρηγόρη Νατσιόπουλου ολοκληρώθηκε η απόκτηση του αθλητή για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Σωτήρης Γιόσμου, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αναμφίβολα είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ανταποκρίνεται και στις δικές μου βλέψεις. Σαφέστατα, όταν μιλάμε για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα λιγότερο από το να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να δώσω το 100%, ώστε η ομάδα να πάρει ό,τι της αναλογεί και της αξίζει και να φτάσει στην κορυφή.»

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ