Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον αέρα ο Αγροτικός Αστέρας!

Κεραυνός εν αιθρία στην Θεσσαλονίκη για τον ιστορικό Αγροτικό Αστέρα που είναι άγνωστο ποια θα είναι η τύχη του το επόμενο διάστημα!

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ υπήρξε Δ.Σ. στο οποίο τα μέλη του σώματος αποφάσισαν να ζητήσουν από το πρωτοδικείο διοικούσα επιτροπή καθώς η σημερινή διοίκηση του κ.Παναγιώτη Θεοδωρίδη παραιτείται !

Πάντα σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η διοικούσα επιτροπή θα έχει διάρκεια περί τους  έξι μήνες οπότε και θα προχωρήσει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου συμβουλίου.

Η αλήθεια είναι πως τα οικονομικά  προβλήματα κατά την φετινή χρονιά άρχισαν να μεγαλώνουν , τόσο με το κλείσιμο των γηπέδων της ΕΚΟ, όσο και την συρρίκνωση των ακαδημιών που για διάφορους λόγους ένα μεγάλο μέρος των παιδιών «μετακόμισε» σε άλλες ακαδημίες της περιοχής.

Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης επί των ημερών του κατάφερε να πάρει την κυριότητα του γηπέδου του Αγροτικού από τα «χέρια» του Δήμου και να το περάσει στα περιουσιακά στοιχεία της ομάδος ασχέτως με το αν έχει να λαμβάνει ένα ποσό της τάξης των 700.000 ευρώ (με τις προσαυξήσεις)  από τα προηγούμενα χρόνια και είναι άγνωστο το πώς θα τα διεκδικήσει…

Επί της ουσίας η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα περνά σε μια πολύ δύσκολη φάση της ιστορίας του.

«Σειρήνες» για βαρύ όνομα επενδυτή!

Μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον έτσι όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες ώρες η κατάσταση στον Εύοσμο υπάρχουν και καλές ειδήσεις!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ γνωστός επιχειρηματίας από την Δυτική Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιρροή στο ποδόσφαιρο της πόλης είναι εκ των υποψηφίων για να αναλάβει τις τύχες της ομάδος μετά το τέλος της υφιστάμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το οικονομικό μέγεθος του επιχειρηματία είναι πολύ μεγάλο και αρκεί να πούμε μόνο πως χρηματοδοτεί τουλάχιστον 10 ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης ενώ είναι και βασικός χορηγός σε ομάδες του Κιλκίς!

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα μόλις συμπληρωθεί το νέο σχήμα που με τις ευλογίες του πρωτοδικείου θα «τρέξει» την ομάδα!

 

Πηγή: pamebala.gr

7 Σχόλια

7 Comments

 1. Ανώνυμος

  13 Νοεμβρίου 2019 at 20:54

  Το όνομα του Αγρ. Αστέρα είναι βαρύ. Ευχή όλων των φιλάθλων να σταθεί στα πόδια η ομαδα.

 2. Έδεσσα

  13 Νοεμβρίου 2019 at 21:59

  Μακάρι αυτή η ομάδα να πάει στον αγύριστο για να σωθούν και όλες οι ομάδες του νομού!!!!

  • Ανώνυμος

   14 Νοεμβρίου 2019 at 17:31

   Ολοι να διαλυθουν εσυ θα πεσεις δε γλυτωνεις

 3. ΠΕΤΡΟΣ

  13 Νοεμβρίου 2019 at 23:44

  ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ”ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ” !!!!!
  ΤΑ ”ΗΜΙΧΡΟΝΑ-ΤΕΛΙΚΑ” !!!!!!!! ……κ.τ.λ.π……….

 4. 19

  14 Νοεμβρίου 2019 at 04:35

  Άρε χατζογλου τους έσωσες κατηγορία και τώρα διαλυσαν οικονομικά.. Φαίνεται τους μαδισες

 5. Ανώνυμος

  14 Νοεμβρίου 2019 at 10:02

  Ομάδα σίχαμα που ο μονος λόγος που υπάρχει είναι το στοίχημα. Ουστ

 6. Ανώνυμος

  14 Νοεμβρίου 2019 at 14:18

  δεν είναι κακό να πάει και στο τοπικό να συνέρθει και να επιστρέψει πιο φρέσκος.Και ο Ηρακλής το υπέστη.Ιστορική ομάδα μεν,άλλαξε το ποδόσφαιρο δε.

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

Περισσότερα Άρθρα Γ' ΕΘΝΙΚΗ

error: Content is protected !!