‘Στις κάλπες η ΕΠΣ Πέλλας(παρασκήνια)” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

‘Στις κάλπες η ΕΠΣ Πέλλας(παρασκήνια)”

Η κάμερα του pellasports.gr βρέθηκε στις εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας το απόγευμα της Τετάρτης στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών καλύπτοντας το γεγονός με τον φακό της.Σε σύνολο 65 σωματείων ψήφισαν τα 63 με την απουσία του Γραμματικού και της Δόξας Π.Μυλοτόπου. Με 1 άκυρο και 1 λευκό με σύνολο 61 ψήφους εκλέχτηκε ξανά ο πρόεδρος Στέργιος Αντωνίου παίρνοντας περισσότερο ”ψήφο ”εμπιστοσύνης αφού δεν υπήρχε αντίπαλος. Στην ομιλία που είχε ο κ.Αντωνίου πριν προσέλθουν στις κάλπες η συγκίνηση γι αυτόν ήταν έντονη με αποτέλεσμα να διακόψει για λίγο την ομιλία του και στην συνέχεια να ευχαριστήσει τους ανθρώπους των σωματείων για την στήριξη που του έδειξαν και τα συγχαρητήρια για την αναδειξη του ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.
Ευχάριστη έκπληξη η ανάδειξη του Γιαννιτσιώτη Δημήτρη Δαμασκούδη στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των σωματείων με 51 ψήφους γεγονός που δείχνει οτι τα Σωματεία δείχνουν να έχουν την ανάγκη της αλλαγής και δίνουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να βοηθήσουν  τον χώρο του ποδοσφαίρου. Αίσθηση προκάλεσε και το ότι ενα ψηφοδέλτιο είχε μονοσταυρία το όνομα του Δημήτρη Δαμασκούδη.
Στον χώρο του πνευματικού κέντρου Σκύδρας πάντως τα ”πηγαδάκια” και οι παρεούλες ήταν πολλές και πριν και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.
Επιμέλεια φωτορεπορτάζ : ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ