Στη Νίκη Αξού ο τεχνικός Κώστας Μαυροβουνιώτης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Στη Νίκη Αξού ο τεχνικός Κώστας Μαυροβουνιώτης

Δεν άργησε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νίκου Παναγιωτίδη στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Αξού και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μαυροβουνιώτη, έναν άνθρωπο που και ποδόσφαιρο έπαιξε στην ομάδα ,αλλά και έχει εργαστεί σαν προπονητής τόσο στην Ακαδημία της Νίκης, όσο και στην ανδρική ομάδα, οπότε αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στον σύλλογο.

Η διοίκηση της ομάδος ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, που σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και στον Οδυσσέα Κορδελιού και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών μεταξύ των άλλων, ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στον Ελευθεριακό, ομάδα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΜ, από την οποία αποχώρησε για εξωαγωνιστικούς λόγους αφήνοντας την στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Έχει εργαστεί ακόμα στον Μακεδονικό Γέφυρας και στον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας με ιδιαίτερη επιτυχία και όλοι περιμένουν στη Νίκη να βάλει την δική του σφραγίδα στην ομάδα, που μέχρι στιγμής αν και πρωτάρα στην Α1 έχει δείξει ότι μπορεί, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ