Στηρίζουν έμπρακτα τη Νίκη Καλής οι φίλοι της (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στηρίζουν έμπρακτα τη Νίκη Καλής οι φίλοι της (Φώτο)

Την έμπρακτη αγάπη τους προς τη Νίκη Καλής έδειξαν πρωτοχρονιάτικα οι φίλοι της, κατακλύζοντας κυριολεκτικά την αίθουσα της οικογενειακής ταβέρνας «Πάρκο», στον ετήσιο χορό προς ενίσχυση του σωματείου.

Στην κατάμεστη αίθουσα οι φίλοι της ομάδας γλέντησαν με όλη τους την καρδιά, το κέφι ήταν σε υψηλά επίπεδα και έτσι ενίσχυσαν τον σύλλογο περνώντας μια αξέχαστη βραδιά.

Η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση αυτή, γέμισε ικανοποίηση διοίκηση και παίκτες, που είναι υποχρεωμένοι να οδηγήσουν την ομάδα στο υψηλότερο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα.

Ο χορός έκρυβε και μια έκπληξη στους φίλους της ομάδας με την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πίττα μέχρι το 2022, ενώ ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης και πρόεδρος, Τάσος Γιακαμόζης, υποσχέθηκε μια μεταγραφή έκπληξη από το πάνω ράφι, κατά την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Δείτε παρακάτω φώτο από την εκδήλωση:

More in ΓΕΝΙΚΑ