Στην πιο ακριβή και χρήσιμη «μεταγραφή» του προχώρησε ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Στην πιο ακριβή και χρήσιμη «μεταγραφή» του προχώρησε ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ..Α. Πέλλας, βλέποντας το καθημερινό αδιέξοδο και το μεγάλο πρόβλημα και τους πιθανούς κινδύνους τόσο στις προπονήσεις όσο και αύριο μεθαύριο στους φιλικούς και επίσημους αγώνες, με την απουσία εναλλακτικών λύσεων δεδομένη και κρίνοντας πρώτα απ’ όλα την χρησιμότητα, την ωφέλεια αλλά και την επιτακτική πλέον ανάγκη, προχώρησε στην απόκτηση του σουηδού Jonsered. Η αποτελεσματικότητα αυτής της κίνησης θα κριθεί με τον χρόνο, όμως το βέβαιο είναι πως θα είναι στην δική της μόνο αποκλειστική διάθεση και χρήση για κάθε περίσταση και δεν θα αφήσει κανένα σημείο του γηπέδου απάτητο!

Πρόκειται τον Tractor Jonsered, ισχυρό τρακτέρ κοπής χόρτου με ενσωματωμένο συλλέκτη. Εξοπλισμένο με ισχυρό κινητήρα και αποτελεσματικό πλαίσιο κοπής. Η αυτόματη μετάδοση κίνησης με πεντάλ επιτρέπει τον έλεγχο της ταχύτητας οδήγησης. Είναι, επίσης, εξοπλισμένο με έναν ισχυρό, χυτό μπροστινό άξονα για καλύτερη ισορροπία και σταθερότητα. Το βολικό χαρακτηριστικό κοπής από το κάθισμα καθιστά δυνατή την εναλλαγή μεταξύ συλλογής και κοπής ενώ ο οδηγός κάθεται. Διαθέτει πλαίσιο κοπής με σύνδεση για λάστιχο νερού για εύκολο καθάρισμα. Η μόνη του αδυναμία είναι ότι χρειάζεται αναβάτη/χειριστή, αλλά ευτυχώς ο σύλλογος διαθέτει ανθρώπους που τον αγαπούν και είναι πάντα κοντά και διαθέσιμοι.

Καλορίζικος ο Jonsered λοιπόν και νάναι πάντα -μετά από πολλές απαιτητικές χρήσεις και χιλιόμετρα- «σώος και αβλαβής»!

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ