Στην Κ20 του Απόλλων Σμύρνης, ευκαιρία να ζήσει το όνειρο του – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Κ20 του Απόλλων Σμύρνης, ευκαιρία να ζήσει το όνειρο του

Στον Απόλλων Σμύρνης και στην ομάδα Κ20 θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός Σάκης Παλάνης που αναδείχθηκε στις Ακαδημίες του Εδεσσαϊκού και αποτέλεσε μέλος και της ανδρικής ομάδας των πρασίνων.

Τελευταία ομάδα του Εδεσσαίου νεαρού άσσου, γεννημένου το 2000 και με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο Σκύδρας, ήταν η ομάδα Κ17 της Βέροιας ενώ όσο αγωνιζόταν στον Εδεσσαϊκό αποτέλεσε σταθερά παίκτη των Μικτών της ΕΠΣ Πέλλας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο με σπάνιο σωματότυπο που παραπέμπει σε αθλητή μεγαλύτερης ηλικίας, σίγουρα οι άνθρωποι της ομάδας της Ριζούπολης εντυπωσιάστηκαν από τα προσόντα του νεαρού άσσου και δεν το σκέφτηκαν πολύ για να τον αποκτήσουν και να του δώσουν μια ευκαιρία για να δείξει το ταλέντο του και γιατί όχι να σταδιοδρομήσει σαν επαγγελματίας τα επόμενα χρόνια.

Η ευκαιρία πλέον είναι μπροστά του ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που θα δουλέψει μαζί του και θα τον αξιοποιήσει για να ζήσει και να διεκδικήσει το όνειρο του να γίνει κάποια στιγμή επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η ευχή όλων των ποδοσφαιρόφιλων θα τον συνοδεύει με ευχές για να πετύχει.!!!

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ