Στην ΕΡΤ και τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην ΕΡΤ και τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδος

Η Εθνική Ελλάδος προετοιμάζεται σκληρά για το Eurobasket που θα λάβει χώρα στις 31 Αυγούστου. Μάλιστα τα φιλικά που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ κατάφερε να γίνει η τηλεοπτική στέγη της Εθνικής όχι μόνο στο Eurobasket αλλά και στα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα του Κώστα Μίσσα. Συγκεκριμένα πρώτο τουρνουά θα είναι εκείνο στην Πάτρα (7-8 Αυγούστου) όπου η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία και μία εκ των Μεγάλης Βρετανίας και Ουκρανίας. Έπειτα στις 11 και 12 Αυγούστου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρίσκεται στο Βελιγράδι για ένα τουρνουά μαζί με την Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Από εκεί και πέρα μια εβδομάδα μετά η Εθνική μας θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να δώσει δύο παιχνίδια με την Μεγάλη Βρετανία, ενώ τέλος στο τριήμερο 23-25 Αυγούστου θα έρθει στην Ελλάδα και στο «Nick Galis Hall» για να αγωνιστεί κόντρα στις Σερβία, Ιταλία και Γεωργία στο πλαίσιο του τουρνουά «Eurobank Acropolis». Όλα αυτά τα φιλικά όπως και το Eurobasket που ξεκινάει στις 31 Αυγούστου θα προβληθούν από την ΕΡΤ.

 

 

 

More in ΜΠΑΣΚΕΤ