Στην Αθήνα ταξίδεψε η προπονητική ομάδα και ο υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας του Εθνικού Αριδαίας, το διήμερο 20-21 Μαΐου. (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στην Αθήνα ταξίδεψε η προπονητική ομάδα και ο υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας του Εθνικού Αριδαίας, το διήμερο 20-21 Μαΐου. (Φώτο)

Συγκεκριμένα οι Κώστας Παλίκογλου, Μαντζάρης Βασίλης και Ιωάννης Αμανατίδης παρακολούθησαν το τρίτο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, καθώς ο Εθνικός Αριδαίας αποτελεί δυναμικό μέλος του δικτύου σχολών του Ατρομήτου.

Ο Βασίλης Μαντζάρης στην ομιλία του την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ατρομήτου κ.Σπανό, τον υπεύθυνο του δικτύου σχολών κ.Αποστόλου και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην οργάνωση του, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα αυτής της αμφίδρομης συνεργασίας, έθεσε τους στόχους της Ακαδημίας του Εθνικού Αριδαίας και τόνισε πως η εκπαίδευση των προπονητών μέσα από τέτοιες ενέργειες θα οδηγήσει στην εξέλιξη και στην πρόοδο των αθλητών.

Με το πέρας της δεύτερης μέρας του σεμιναρίου η αποστολή του Εθνικού Αριδαίας βρέθηκε στο Κορωπί, στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου και συνάντησε τον προπονητή κ.Δώνη και τους συνεργάτες του.
Μετά από μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση ο προπονητής της Ακαδημίας Ιωάννης Αμανατίδης παρουσίασε στους κ.κ Γεωργιάδη Γιώργο βοηθό προπονητής – αναλυτή αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Γρηγόρη Γεωργίτσα προπονητή φυσικής κατάστασης, το πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα του ετήσιου διαδραστικού προγραμματισμού προπονήσεων ακαδημιών smart learn.

Η Ακαδημία του Εθνικού Αριδαίας είναι η μόνη Ακαδημία στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα και πολύ σύντομα θα οργανώσει σεμινάριο παρουσίασης κ εκπαίδευσης για τις ακαδημίες και τους Προπονητές που θα θελήσουν να εκπαιδευτούν πάνω σ αυτό και να το αποκτήσουν.

Ο Εθνικός Αριδαίας ευχαριστεί την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για την πρόσκληση στο σεμινάριο κ την άριστη συνεργασία μέσα από το δίκτυο σχολών της.

Εύχεται στην πρώτη ομάδα να πετύχει τους στόχους της και καλή επιτυχία στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Επίσης ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον προπονητή κ.Δώνη και τους συνεργάτες του για την υποδοχή, την αμεσότητα κατά την παρουσίαση του προγράμματος και την ευγένειά τους.

Εύχεται στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μια δυναμική παρουσία και μια πορεία ανάλογη της ιστορίας του Παναθηναϊκού στο επόμενο πρωτάθλημα.

More in ΓΕΝΙΚΑ