Στα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας για πρώτη φορά ο Άρης Νησίου (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Στα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας για πρώτη φορά ο Άρης Νησίου (Φώτο)

Στα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας θα αγωνίζεται φέτος ο Άρης Νησίου και φυσικά στόχο έχει μια καλή πορεία και φυσικά άνετη παραμονή στην Α1.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άρης θα συμμετέχει στην Α1 και οι κίτρινοι στην παρθενική τους εμφάνιση δεν θέλουν να είναι κομπάρσοι, για αυτό και η διοίκηση με επικεφαλή τον ακούραστο πρόεδρο Βαγγέλη Μάινο ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα με αξιόλογους και καταξιωμένους παίκτες (Γ. Ουζούνης, Α. Σίσκος, Α. Σαββίδης, Τάσος Αναστασιάδης, Ν. Σιόγκας, Α. Σουσάρης, Α. Τσιτσάγκας, Α. Καραμαλάκης, Τ. Μούλας, Θ. Παρίσκος) και όλα πλέον δουλεύουν ρολόι.

Το τεχνικό τιμ των κίτρινων με προπονητή τον Μάριο Παπαδόπουλο βοηθό-γυμναστή τον Βασίλη Κιουρτζίδη δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία και πλέον η ομάδα είναι έτοιμη να ζήσει το όνειρο της Α1, το ταξίδι που επεδίωκε την τελευταία πενταετία και πέτυχε φέτος.

Να σημειωθεί ότι το χρόνιο πρόβλημα με το γήπεδο δεν λύθηκε ποτέ, οπότε και φέτος το γήπεδο του Άγρα θα αποτελεί την έδρα του Άρη Νησίου.

Δείτε παρακάτω σε φωτογραφίες το ρόστερ της ομάδας:

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ