Στα πέναλτι κρίθηκε το σχολικό των ΓΕΛ Αριδαίας-Καλής (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στα πέναλτι κρίθηκε το σχολικό των ΓΕΛ Αριδαίας-Καλής (Φώτο)

Μεγάλο παιχνίδι για το σχολικό πρωτάθλημα έγινε στο γήπεδο της Υδραίας όπου το ΓΕΛ Καλής επικράτησε με σκορ 7-6 στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι του ΓΕΛ Αριδαίας κι ενώ το κανονικό παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ για το ΓΕΛ Αριδαίας ο Θωμάς Αδραμάνης γράφοντας το 1-0 για να απαντήσει το ΓΕΛ Καλής στο 50′ με τον Έλτον Τσουλχάι να γράφει το 1-1. Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι πιο ψύχραιμη και τυχερή η ομάδα του σχολείου της Καλής πανηγύρισε την νίκη.

Αρίστευσαν οι διαιτητές Γ.Μιχαηλίδης (Παρούτογλου – Λεμονίδης) οι οποίοι να σημειωθεί ότι διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς την αναμέτρηση και οι υπεύθυνοι τους ευχαριστούν για την αξιόλογη αυτή πράξη τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Τούμπης, Τσούρα, Τσίπη, Σέλκος, Παπαδημητρίου, Κιουλάφι, Χότζιας, Παρούτογλου, Εμαννουηλίδης, Αθανασίου, Αδραμάνης.

ΓΕΛ ΚΑΛΗΣ: Σαββίδης, Γεωργιάδης, Κόυσυφας, Τσαβδαρίδης, Γιουμουκίδης, Σπάρταλης, Τσουλχάι, Κουρουκτσίδης, Χρήστου, Παρματάς, Τσιλογλανίδης.

Υ.Γ. Το παιχνίδι παρακολούθησαν και σύμβουλοι του Δ.Σ της ΕΠΣ Πέλλας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

(Κάντε κλικ στις εικόνες για καλύτερη ανάλυση)

[carousel_slide id=’24661′]

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Καρατζίδης

More in ΓΕΝΙΚΑ