Στα καθιερωμένα εβδομαδιαία test covid προχώρησε σήμερα ο Αερωπός Έδεσσας (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στα καθιερωμένα εβδομαδιαία test covid προχώρησε σήμερα ο Αερωπός Έδεσσας (Φώτο)

Στο πλαίσιο της  αυστηρής τήρησης  του  υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. η ομάδα του Αερωπού Έδεσσας βρέθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας για τα καθιερωμένα εβδομαδιαία τεστ covid.

Τα αποτελέσματα αναμένονται και αυτή την φορά με αγωνία αφού πλησιάζει πλέον η ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος Handball Premier και στον Αερωπό θέλουν να εμφανιστούν χωρίς προβλήματα.

Στο Κέντρο Εξέτασης βρίσκονται οι: ιατρός κα Σαββίδου, η Σόνια Κροκίδα  η Νίκη Τεφτσόγλου και η Ράνια Απάζογλου οι οποίες μας πληροφόρησαν ότι στο  K Y. Θα γίνονται λήψεις δειγμάτων τεστ για  COVID-19 καθημερινά (PCR -RAPID) αρκεί να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Όσοι πολίτες έχουν  συμπτωματολογία συμβατή με λοίμωξη από  Kορωνοϊό  SARS-CoV19, ή θέλουν να εξεταστούν προληπτικά  θα πρέπει να απευθύνονται στο Κέντρο Υγείας μόνον κατόπιν ραντεβού.

ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO  THΛ: 2381027028

Μέχρι στιγμής πάντως όλα τα τεστ του Αερωπού Έδεσσας που έχουν διενεργηθεί σε αθλητές και προπονητές της ομάδας (περίπου 60) ήταν αρνητικά.

 

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ