Στα Γιάννενα για φιλανθρωπικό σκοπό, οι βετεράνοι του Εδεσσαϊκού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στα Γιάννενα για φιλανθρωπικό σκοπό, οι βετεράνοι του Εδεσσαϊκού

Διεξήχθη σήμερα στο Πέραμα Ιωαννίνων φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ επιλέκτων ποδοσφαιριστών από τα Γιάννενα και του Εδεσσαϊκού.

Το παιχνιδι διεξήχθει για την οικονομική ενίσχυση ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που έχει προβλήμα υγείας. Σε αυτόν αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ για την ιστορία, oι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν οι: Σταφίδας, Παπαγεωργίου, Ρ.Παυλίδης, Λαδιάς, Χαραλάμπους, Πασσαλής, Τσόπτσης, Τζούρτζος, Μαλουμίδης, Γκίλης, Καλτσάς, Τσαντηρίδης(σκόρερ) και Παπανδρέου.

Δημόσια ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και ο παλιός γνώριμος σε όλους μας Γιώργος Λαδιάς για την ανταπόκριση και την συμμετοχή τους στο σημερινό παιχνίδι ποδοσφαίρου στο Πέραμα Ιωαννίνων ενώ αυτή την ώρα η ομάδα γευματίζει στο κέντρο ”Κτήμα” του παλιού αρχηγού.

Πηγή: asedessaikos.blogspot.com

More in ΓΕΝΙΚΑ