Στάχτη στα μάτια των φιλάθλων τα αγωνιστικά τέστ των διαιτητών στην ΕΠΣ Πέλλας…. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στάχτη στα μάτια των φιλάθλων τα αγωνιστικά τέστ των διαιτητών στην ΕΠΣ Πέλλας….

Σε παρωδία εξελίχθηκε η διαδικασία των αγωνιστικών τέστ των διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας αφού οι άνθρωποι που ήταν υπεύθυνοι για αυτά τα τέστ μάλλον έκαναν τα στραβά μάτια αν λάβουμε υπόψη τους ορισμούς του περασμένου Σαββατοκύριακου όπου οι γνωστοί-άγνωστοι και μη εξαιρεταίοι πήραν την μερίδα του λέοντος και το διπλό μεροκάματο. Κάποιοι διαιτητές δεν μπήκαν καν στον κόπο να δώσουν παρόν,κάποιοι άλλοι δεν τερμάτισαν,κάποιοι άλλοι τερμάτισαν πολύ πολύ εκτός χρονικού ορίου και ούτω καθεξής βέβαια χωρίς το παραμικρό κόστος. Όλα αυτά με την ανοχή της διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας που όπως φαίνεται στο πραγματικά σοβαρότερο κομμάτι του ποδοσφαίρου που είναι η διαιτησία σφυρίζει αδιάφορα γιατί αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα θα έπρεπε να ορίσει υποχρεωτικές προπονήσεις μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα και να είναι παρούσα στα οποιοδήποτε τέστ γραπτά και αγωνιστικά και να βλέπει ιδίοις όμασι τι συμβαίνει και τι αδικίες γίνονται.

Υ.Γ Ένας υποσχόμενος και πολύ εξελίξιμος διαιτητής μας ο Ιορδάνης Κατεριάδης πικραμένος από την αδικία που υπέστη,περνώντας τα τέστ αλλά το όνομα του δεν μπήκε ποτέ στους πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι για το τι θα πράξει στο μέλλον. Ακούνε άραγε οι αρμόδιοι ή θα χαθεί ένας ελπιδοφόρος ρέφερι νοιώθοντας την αδικία μέσα του….

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΓΕΝΙΚΑ