Σημαντικά παιχνίδια σήμερα Σάββατο στα γήπεδα της Πέλλας… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Σημαντικά παιχνίδια σήμερα Σάββατο στα γήπεδα της Πέλλας…

Με σημαντικά παιχνίδια ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα στην Πελλα μετα την αναβολή του περασμένου Σαββατοκύριακου και στην σκιά της ανακοίνωσης της ΕΠΣ Πελλας για εκλογές στις 6 Δεκεμβρίου .

Με σημαντικά παιχνίδια ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα στην Πελλα μετα την αναβολή του περασμένου Σαββατοκύριακου και στην σκιά της ανακοίνωσης της ΕΠΣ Πελλας για εκλογές στις 6 Δεκεμβρίου .

Στην Α1 εχουμε δύο παιχνίδια πολύ κρίσιμα όπου στην Καλή η τοπική Νίκη υποδέχεται την Δόξα Μελισσίου σε μιά αναμέτρηση οπου αναμένεται μεγάλη μάχη. Επίσης στα Εσώβαλτα ο τοπικός ΜΑ φιλοξενεί τον Ακρίτα Σωσάνδρας σε ενα ματς όπου οι γηπεδούχοι θα παιξουν τα ρέστα τους χωρίς βαθμό μέχρι τωρα ενώ το διπλό για τον Ακρίτα θα ειναι ότι καλύτερο για αναρρίχηση στην βαθμολογία.

Στην Α Κατηγορία δύο ειναι τα ματς που ξεχωρίζουν ενα για καθε ομιλο στον πρώτο αυτο που θα γίνει στο Κλεισοχώρι όπου η Ελπίδα Εδεσσας κοντράρεται με την Θύελλα Σαρακηνών και στον δεύτερο η Ποντιακή Νεολαία υποδέχεται την Νικη Αξού. Απο εκει και πέρα έχουμε ΜΑ Άρνισσας-ΜΘ Λυκοστόμου, Ευρωπός Φούστανης-Ορφέας Ριζαρίου , Φίλιππος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ Δαμιανού, Άγιαξ Πέλλας-Ολυμπιακός Γαλατάδων και στην Β´ Κατηγορία Ένωση Τσάκων-Αναγέννηση Δωροθέας, Αστέρας Νεοχωρίου-Πυρσός Πετριάς, Νίκη Βορεινού-Μακεδονικός Έδεσσας, Εθνικός Γραμματικού-Σκύδρα 2000, Πατριαρχείο-Απόλλων Ραχώνας.

Στην Α1 εχουμε δύο παιχνίδια πολύ κρίσιμα όπου στην Καλή η τοπική Νίκη υποδέχεται την Δόξα Μελισσίου σε μιά αναμέτρηση οπου αναμένεται μεγάλη μάχη. Επίσης στα Εσώβαλτα ο τοπικός ΜΑ φιλοξενεί τον Ακρίτα Σωσάνδρας σε ενα ματς όπου οι γηπεδούχοι θα παιξουν τα ρέστα τους χωρίς βαθμό μέχρι τωρα ενώ το διπλό για τον Ακρίτα θα ειναι ότι καλύτερο για αναρρίχηση στην βαθμολογία. Στην Α Κατηγορία δύο ειναι τα ματς που ξεχωρίζουν ενα για καθε ομιλο στον πρώτο αυτο που θα γίνει στο Κλεισοχώρι όπου η Ελπίδα Εδεσσας κοντράρεται με την Θύελλα Σαρακηνών και στον δεύτερο η Ποντιακή Νεολαία υποδέχεται την Νικη Αξού. Απο εκει και πέρα έχουμε ΜΑ Άρνισσας-ΜΘ Λυκοστόμου, Ευρωπός Φούστανης-Ορφέας Ριζαρίου , Φίλιππος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ Δαμιανού, Άγιαξ Πέλλας-Ολυμπιακός Γαλατάδων και στην Β´ Κατηγορία Ένωση Τσάκων-Αναγέννηση Δωροθέας, Αστέρας Νεοχωρίου-Πυρσός Πετριάς, Νίκη Βορεινού-Μακεδονικός Έδεσσας, Εθνικός Γραμματικού-Σκύδρα 2000, Πατριαρχείο-Απόλλων Ραχώνας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Α 1ος όμιλος