Σε τροχιά ανόδου η Δόξα Μελισσίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Σε τροχιά ανόδου η Δόξα Μελισσίου

Τρεις συνεχόμενες νίκες πέτυχαν οι Μαυραετοί του Μελισσίου κάτω από της οδηγίες του νέου κόουτς Λάζαρου Μακρίδη, ο οποίος ρίχνοντας το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας, στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του, αλλά και σε θέματα τακτικής, μεταμόρφωσε την ομάδα και με την επάνοδο και ενσωμάτωση στην ομάδα και των Μιχαηλίδη Π και Τσάλμα Χ, έχει περισσότερες επιλογές σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, για κάθε παιχνίδι.

Την Κυριακή 18-11-2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, οι μαυραετοί, έχοντας στο πλευρό τους, τους πολυάριθμους φίλους της, υποδέχονται στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής την ομάδα της Νίκης Καλής, φιλοδοξώντας να πραγματοποιήσουν μια ακόμη καλή εμφάνιση και νίκη ώστε να ανεβούν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο κόουτς των μαυραετών έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του:

Δεληχατζή, Γεωργιάδη, Βασιλειάδη, Χατζηδάκη, Γιοβάνογλου, Λιτοβολή Χ, Τσάλμα Α, Φουρεράι, Δουλγερίδη, Σερέτη, Βερβελέ, Τζάτζη, Σιδηρόπουλο, Κηλίκη, Παπαδόπουλο, Τσάλμα, Καπουσούζη, Λιτοβολή Δ, Χαρμάνα, Ραμπούση,Φωστηρόπουλο και συνεχίζει την προετοιμασία με προπονήσεις Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Η διοίκηση του Κώστα Φάβα, που είναι σε άριστη συνεργασία με τον προπονητή Λ. Μακρίδη και τους ποδοσφαιριστές, δίνοντας λύση σε όποια προβλήματα παρουσιάζονται και έχει δημιουργήσει το γνωστό οικογενειακό κλίμα, που είναι το μυστικό της επιτυχίας των περσινών Δευτεραθλητών.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ