Σεραφείμ Μωυσίδης: «Αυξημένες απαιτήσεις» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σεραφείμ Μωυσίδης: «Αυξημένες απαιτήσεις»

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης ήταν ο πρώτος, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Εδεσσαϊκού.

«Ημουν όντως ο πρώτος», θα πει αρχικά και θα συμπληρώσει. «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την περσινή χρονιά, έστω κι αν πήγα στον Εδεσσαϊκό, στο δεύτερο μισό της χρονιάς.
Οι προσδοκίες μου ήταν συνυφασμένες με της ομάδας. Φέτος, όμως, οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, έχοντας πλέον ως βάση την περσινή πετυχημένη σεζόν. Προσδοκούμε ακόμη περισσότερα», επισήμανε ο 28χρονος στόπερ.

«Από τις τυχερές ομάδες»

Οσο για την ανανέωση του; «Συμφωνήσαμε γρήγορα. Η ομάδα είναι συνεπέστατη, τόσο οργανωτικά και οικονομικά. Είμαι χαρούμενος, που θα συνεργαστώ με τον ίδιο προπονητή (σ.σ. τον Ηλία Σαπάνη), αλλά και το γεγονός ότι έμεινε ο βασικός κορμός. Στόχος να πάμε ακόμη καλύτερα.
Συν τοις άλλοις, φέτος, θέλουμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο. Είμαστε από τις τυχερές ομάδες, αφού σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Είναι ο 12ος παίκτης μας». Οσο για τον ίδιο και τη θέση του στο γήπεδο; «Παλιότερα έπαιζα κι ως αμυντικό χαφ, αλλά πλέον η φυσική μου θέση είναι στόπερ», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού.

Πηγή: liganews.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ