Σαν την Ελλάδα πουθενά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαν την Ελλάδα πουθενά

Παιζουν Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου-ΑΟ Θήβα την τελευταία αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο νικητής αυτού του παιχνιδιού παραμένει στην Κατηγορία το ματς λήγει ισόπαλο 0-0, υποβιβάζονται και οι δύο και πανηγυρίζει ο ΑΟ Σελλάνων που δέχεται αυτό το ανέλπιστο δώρο.

Λίγες μέρες πριν από αυτό το παιχνίδι ο ΑΟ Θήβα σαν κυπελλούχος της ΕΠΣ Βοιωτίας δεν δηλώνει συμετοχη στην δεύτερη φάση του κυπέλλου (με άλλους Νομούς) κσι ο Ρήγας Φεραιος υποβάλει ενσταση η οποία συζητείται με την ομάδα της Μαγνησίας να δικαιώνεται και να παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά. Η ποινή σε τέτοιες υποθέσεις ειναι η εξής: Χάνεις τον πρώτο αγώνα αμέσως μετά την ένσταση και πληρώνεις και 200 ευρουδάκια πρόστιμο για συμμόρφωση.

Ετσι πήρε το τρίποντο ο Ρήγας Φεραίος και παρέμεινε στην Γ´ Εθνική. Ελλάδα αθάνατη δεν παίζεσαι με τίποτα.

Δείτε την ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ:

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Α.Ο. ΘΗΒΑ πειθαρχικά ελεγκτέο για τη μη τήρηση της προβλεπόμενης στον Κανονισμό Αγώνων του Πρωταθλήματος Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ομάδων υποχρέωσής του και του επιβάλλει τις εξής πειθαρχικές ποινές α) αποκλεισμό από το Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων της περιόδου 2017-2018, β) απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα του πρωταθλήματος, στο οποίο δικαιούται να συμμετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους διακοσίων ευρώ (200€).

 

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ