Σίμος Προδρομίδης, για όλους και για όλα… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σίμος Προδρομίδης, για όλους και για όλα…

 

Συνέντευξη που τα λέει αρκετά έξω από τα δόντια, παραχώρησε ο προπονητής Σίμος Προδρομίδης που φέτος θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ Αραβησσού, μετά από μία πετυχημένη διετία στον πάγκο της Δόξας Μαυροβουνίου όπου πέτυχε κυριολεκτικά έναν άθλο με την κατάκτηση του ντάμπλ πέρυσι στην μεγαλύτερη διάκριση που πέτυχαν οι Μαυραετοί.

Ο πετυχημένος τεχνικός μιλάει για όλους και για όλα παρακάτω στην αποκλειστική συνέντευξη στο PellaSports :

 

1) Ποιοι ήταν οι λόγοι που επέλεξες να ασχοληθείς σαν προπονητής με τον ΠΑΟΚ Αραβησσού;

Οι λόγοι που προτίμησα να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ Αραβησσού είναι επειδή είναι χωριό μου, είδα μια πολύ σοβαρή δουλειά της διοίκησης, υπάρχει μέλλον επειδή αποτελείται από νέα παιδιά και αποφάσισα να την στηρίξω.

2) Πέρυσι κατάφερες κάτι πολύ σημαντικό με την Δόξα Μαυροβουνίου, κατέκτησες το ντάμπλ αυτή η επιτυχία τι αντίκτυπο είχε προς το προσωπό σου;

Το αντίκτυπο προς το πρόσωπό μου είναι ότι, ότι γράφει η ιστορία δεν σβήνετε. Το νταμπλ για εμένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο σαν νέο προπονητή και μου δίνει την ώθηση να δουλέψω ακόμη περισσότερο.

3) Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και ποιες πιστεύεις ότι θα είναι οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν;

Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα είναι ανταγωνιστικό, έχει αξιόλογες και ιστορικές ομάδες, ακόμη είναι νωρίς να πούμε για ποια ομάδα θα πρωταγωνιστήσει θα φανεί στην διάρκεια.

4) Θεωρείς ότι οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν στροφή σε νέους παίκτες ή θα συνεχίζουν να βασίζονται σε έμπειρους ποδοσφαιριστές;

Θεωρώ ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οι ομάδες που βασίζονται σε έτοιμους ποδοσφαιριστές πρέπει καθαρά να κάνουν πρωταθλητισμό αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να βασίζεσαι σε έτοιμους ποδοσφαιριστές. Οι ομάδες που βασίζονται σε νέους ποδοσφαιριστές, χρειάζεται να έχουν μεγάλη υπομονή, αφοσίωση και μεράκι για να καταφέρουν να κάνουν τους νέους ποδοσφαιριστές πιο έμπειρους.

5) Ποιες πιστεύεις ότι θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ Εθνική, από το πρωτάθλημα της Α1;

Το πρωτάθλημα της Α1 φέτος δείχνει ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το εισιτήριο της ανόδου θα το διεκδικήσει όποιος έχει διάρκεια, ηρεμία και θέσει στόχο την άνοδο, με λίγα λόγια όποιος θέσει σαν στόχο να πάρει το εισιτήριο της ανόδου θα το κατακτήσει .

6) Τι πιστεύεις ότι θα πρέπει να αλλάξει στο ποδόσφαιρο της Πέλλας για να δούμε καλύτερες μέρες;

Στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πέλλας θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές, θα πρέπει η Ένωση να συνεργάζεται με τα σωματεία για να μπορέσουν να καταφέρουν κάτι το διαφορετικό, σκοπός είναι να υπάρχει θέληση και συνεργασία.

7) Το επίπεδο της διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας πως το βλέπεις;

Το επίπεδο της διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας θέλει πολύ δουλειά, λίγοι είναι οι αξιόλογοι διαιτητές πρέπει να αποφασίσουν μέσα τους αυτοί που πάνε να γίνουν διαιτητές, ότι δεν πηγαίνουν για τα χρήματα αλλά πηγαίνουν για την καριέρα για να ανέβει επίπεδο η διαιτησία.

8) Στον ΠΑΟΚ Αραβησσού γίνεται μια νέα προσπάθεια και η παρουσία του Γιώργου Κουκούδη από την θέση του Γενικού Αρχηγού πόσο βοηθάει στο έργο σου;

Γίνεται μια νέα προσπάθεια στον ΠΑΟΚ Αραβησσού από όλους που αποτελούν την ομάδα, είναι το έργο όλων σημαντικό. Η θέση του Γιώργου θα βοηθήσει σημαντικά στο έργο μου.

9) Πρωταρχικός στόχος για την ομάδα σου φέτος ποιος θα είναι;

Στόχος της ομάδας μου είναι να δουλέψουμε σκληρά για να μάθουν οι ποδοσφαιριστές μου σωστά το ποδόσφαιρο και να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ταλέντα μπορούμε.

More in ΓΕΝΙΚΑ