Σήματα «λευκού καπνού»… Κοντά σε διοικητική λύση ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σήματα «λευκού καπνού»… Κοντά σε διοικητική λύση ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Μετά και την πραγματοποίηση της χθεσινής επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης και της διεξοδικής αλλά και εποικοδομητικής συζήτησης που ακολούθησε επί μιας σειράς θεμάτων, τόσο αυτών της ημερήσιας διάταξης, όσο και διαφόρων άλλων εκτός αυτής που τέθηκαν από τα μέλη, φαίνεται τελικά να προκύπτει και διοικητική λύση που ήταν και το πλέον ζητούμενο της συνάντησης.

Συνάντηση από την οποία μπορεί να μην είναι ακόμα επίσημα κάτι οριστικά ανακοινώσιμο, αφού απομένουν μόνο κάποιες έστω και σημαντικές λεπτομέρειες, μερικά ανοιχτά ζητήματα και τελευταίες επαφές με ανθρώπους που η παρουσία τους στο σχήμα κρίνεται αναγκαία και επιτακτική, αλλά το διοικητικό σχήμα σε μεγάλο βαθμό, με τον έναν ή άλλο τρόπο στα μέσα ή στη χειρότερη μέχρι τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί.

Έτσι καταληκτικά και απολογιστικά, σε ότι αφορά τα σημαντικότερα αποτελέσματα της χθεσινής επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, μπορεί να μην βγήκε εντελώς «λευκός καπνός», βγήκαν όμως κάποια «σήματα λευκού καπνού» διοικητικής ηρεμίας και συνέχειας, αλλά κυρίως σωτηρίας και βιωσιμότητας του συλλόγου. Αναμονή και υπομονή λοιπόν, ώστε μέχρι το επόμενο ΣΚ να υπάρξουν οι αναμενόμενες εξελίξεις, ώστε να υπάρξουν ταυτόχρονα και επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: a-pella.blogspot.com

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ