Σάρωσε τα μετάλλια ο Α.Σ. “Η ΑΛΜΩΠΙΑ” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του παραδοσιακού συστήματος Καράτε GOJU KAI KARATE DO – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σάρωσε τα μετάλλια ο Α.Σ. “Η ΑΛΜΩΠΙΑ” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του παραδοσιακού συστήματος Καράτε GOJU KAI KARATE DO

Στις 23 Ιουνίου ημέρα Κυριακή διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του παραδοσιακού συστήματος Καράτε GOJU KAI KARATE DO στο οποίο συμμετείχαν οι σύλλογοι που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και ασκούνται στη τέχνη του GOJU RYU KARATE DO στην Ελλάδα. Η διοργάνωση είχε επιτυχία και οι αθλητές διαγωνίστηκαν στο παραδοσιακό ΚΑΤΑ, το μαχητικό KUMITE, καθώς και στο ομαδικό ΚΑΤΑ και το BUNKAI KATA του GOJU RYU.

Μικροί και μεγάλοι καρατέκα ανάλογα με το επίπεδο τους προσπάθησαν για την κατάκτηση των μεταλλίων. Παρουσία του δημάρχου Πρέβεζας το μεσημέρι έγινε η τελετή έναρξης με την εκτέλεση των ομαδικών και των BUNKAI KATA. Επίσης, έγινε επίδειξη από τον αρχηγό του συστήματος SHIHAN Πέτρο Πάση στο KATA GENKAKU και SAE KATA (σπαθιά).

Στο πρωτάθλημα αυτό έλαβε μέρος και ο σύλλογος Καράτε της Αριδαίας με 14 αθλητές και αθλήτριες και οργανωμένη αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρο του Βαϊβακανίδη Δημήτριο αλλά και μέλη του Δ.Σ.

Η συμμετοχή του ήταν απόλυτα επιτυχημένη κατακτώντας την πρώτη θέση σε αριθμό χρυσών μεταλλίων επιβεβαιώνοντας τα τελευταία χρόνια την άνοδο του επιπέδου των αθλητών. Η κατάκτηση τριών Κυπέλλων στο ομαδικό ΚΑΤΑ -16 ετών, το ομαδικό ΚΑΤΑ +16 ετών και το παραδοσιακό BUNKAI μέσε σε πολύ έντονο ανταγωνισμό περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με πολλές συμμετοχές δείχνει την επιτυχία του συλλόγου.

Τα μετάλλια κατέκτησαν:

ΚΟΥΚΟΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4 ΧΡΥΣΑ

ΚΑΝΑΚΗΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ 3 ΧΡΥΣΑ

ΠΟΥΣΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3 ΧΡΥΣΑ

ΣΙΣΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 2 ΧΡΥΣΑ

ΜΠΟΥΛΑΛΑ ΣΟΦΙΑ 2 ΧΡΥΣΑ

ΚΕΒΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ 2 ΧΡΥΣΑ

ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1 ΧΡΥΣΟ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ

ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΤΑΡΑΣΙΔΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΣΙΝΑΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΧΡΥΣΟ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΖΙΚΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΡΙΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

Οι αθλητές μας πρωταγωνίστησαν σε όλες τις κατηγορίες και ο σύλλογος μας τους συγχαίρει για τις επιτυχίες τους και τους παροτρύνει να συνεχίσουν με πιο πολύ δουλειά και αγωνιστικό σθένος. Επίσης, ευχαριστεί όλους όποιους ήταν μαζί στην αποστολή, τους γονείς και κηδεμόνες, τους φίλους του Καράτε που βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν με τον τρόπο τους στο σύλλογο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Φώτο:

More in ΓΕΝΙΚΑ