Σάββατο 4 του Μάη ο τελικός κυπέλλου στην Ημαθία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σάββατο 4 του Μάη ο τελικός κυπέλλου στην Ημαθία

Για το Σάββατο 4 Μαΐου όρισε τον τελικό του κυπέλλου η ΕΠΣ Ημαθίας, όπου θα αναμετρηθούν ο Π.Σ. Βέροιας και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Μάλιστα η ΕΠΣ Ημαθίας έβγαλε και την σχετική ανακοίνωση, με μια πολύ ωραία ενέργεια αφού απευθύνει πρόσκληση να φιλοξενήσει σε ξεχωριστή θύρα, όποια Ακαδημία της ΕΠΣΗ θελήσει να παραστεί και να παρακολουθήσει στον τελικό.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

«Ο Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας ανάμεσα στις ομάδες Π.Σ. Βέροιας & Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα διεξαχθεί το Σάββατο 04/05/2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Όποια από τα Μ.Μ.Ε. θέλουν να αναμεταδώσουν ζωντανά τον αγώνα είτε μέσω ραδιοφώνου, είτε μέσω Ίντερνετ, είτε τηλεοπτικά θα πρέπει να κάνουν αντίστοιχη αίτηση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 02/05/2019 στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Η.

Επίσης θα λειτουργήσει ξεχωριστή θύρα που θα φιλοξενήσει όποια από τις Ακαδημίες της ΕΠΣΗ θελήσει να παρακολουθήσει οργανωμένα τον τελικό. Αυτό θα πρέπει να γίνει με γνωστοποίηση του υπεύθυνου της Ακαδημίας στην γραμματεία της ΕΠΣΗ για τον αριθμό των παιδιών που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα καθώς και των συνοδών τους.

Την Πέμπτη 02/05/2019 και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Sala» στον πολυχώρο Ελιά στη Βέροια συνέντευξη τύπου ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο.»

More in ΓΕΝΙΚΑ