Σάββατο στα γήπεδα της Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σάββατο στα γήπεδα της Πέλλας

Με δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια ξεκινά το Σάββατο η αγωνιστική δράση στην Πέλλα όπου έχουμε αξιόλογες κόντρες σε όλες τις Κατηγορίες.

Στην Α1 δεσπόζει η αναμέτρηση Μ.Α Πέλλας-Θύελλας Σαρακηνών όπως και το γειτονικό ντέρμπι Νίκη Αξού-Εθνικός Γιαννιτσών, ενώ στον Άγρα ο Άρης Νησίου υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών σε ένα εξίσου σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι.

Στην Α’ Κατηγορία ξεχωρίζουν οι αγώνες Αναγέννηση Δωροθέας-Δόξα Μεγαπλατάνου και Άρης Υδραίας-Μ.Α Όρμας, ενώ η πρωτοπόρος Ελπίδα Έδεσσας υποδέχεται την ανεβασμένη Μ.Θύελλα Λυκοστόμου στον πρώτο όμιλο, ενώ στον δεύτερο όμιλο η μάχη ΠΑΣ Σκύδρα-ΠΑΟΚ Αραβησσού μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων αφού είναι το μοναδικό Σαββατιάτικο παιχνίδι. Τέλος στην Β´ ξεχωρίζει το παιχνίδι του Άρη Λουτρακίου που υποδέχεται την πρωτοπόρο Δάφνη Παναγίτσας ενώ στην Δάφνη ο ΠΑΟ υποδέχεται τον απρόβλεπτο Άγιαξ Πέλλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω:

Σάββατο 10/11/2018, ώρα έναρξης 15:00

Α1 Κατηγορία
Άρης Νησίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Μ. Αλέξανδρος Πέλλας – Θύελλα Σαρακηνών
Νίκη Αξού – Εθνικός Γιαννιτσών

Α’ Κατηγορία 1ος Όμιλος
Ελπίδα Έδεσσας – Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου
Μ. Αλέξανδρος Άρνισσας – Εθνικός Αριδαίας
Αναγέννηση Δωροθέας – Δόξα Μεγαπλατάνου
Άρης Υδραίας – Μ. Αλέξανδρος Όρμας

Α’ Κατηγορία 2ος Όμιλος
ΠΑΣ Σκύδρα 2000 – ΠΑΟΚ Αραβησσού

Β´ Κατηγορία 1ος Όμιλος
Άρης Λουτρακίου – Δάφνη Παναγίτσας

Ώρα έναρξης 14:00

Β´ Κατηγορία 2ος Όμιλος
ΠΑΟ Δάφνης – Άγιαξ Πέλλας

More in ΓΕΝΙΚΑ