Σάββατο οι αγώνες στη Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σάββατο οι αγώνες στη Γ’ Εθνική

Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα στην Γ´ Εθνικής με τους εκπροσώπους μας να δίνουν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια.

Ο Εδεσσαϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΟ Τρίγλιας που αποτελεί την ευχάριστη εκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα του Ηλία Σαπάνη να μετρά δύο συνεχόμενες ήττες οπότε καταλαβαίνει ο καθένας, ότι πρεπει πάση θυσία να πάρει την νίκη και τους τρείς βαθμούς. Δύσκολο παιχνίδι αλλά αν ο Εδεσσαϊκός είναι …Εδεσσαϊκός μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Ο ΑΣ Γιαννιτσά υποδέχεται τον Ερμή Αμυνταίου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις κανένας δεν γνωρίζει πως θα εμφανιστούν οι νεοφώτιστοι που πάντως αντιμετωπίζουν μια ομάδα που μπορούν να την κερδίσουν και να αναρριχηθούν βαθμολογικά.

Δύσκολη αποστολή έχει ο Αλμωπός που εκστρατεύει στην Μελίτη όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Μελιτέα που μέσα στην έδρα του αποτελεί σκληρό καρύδι. Βέβαια η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη μπορεί να πάρει την νίκη, αφού δείχνει να ανεβάζει την αποδοσή της παιχνίδι με παιχνίδι και την επιστροφή κάποιων παικτών που μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση προς το θετικό.

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω:

Εδεσσαϊκός – ΠΟ Τρίγλιας
Διαιτητές κ.κ. Πάνος (Ηπείρου), Διαμαντής (Έβρου), Τσάντας (Ηπείρου)
Παρατηρητής Φωτιάδης (Μακεδονίας)

ΑΣ Γιαννιτσά – Ερμής Αμυνταίου
Διαιτητές κ.κ Ψάψας Αναστασιάδης (Σερρών), Κωνσταντίν (Μακεδονίας)
Παρατηρητής Ρόντσης (Καστοριάς)

Μελιτέας Μελίτης – Αλμωπός
Διαιτητές κ.κ Πολυχρονίου, Πρεσπάρης, Σιδερίδης (Καστοριάς
Παρατηρητής Καζακίδης (Κιλκίς)

Ολυμπιακός Κυμίνων – Άρης Παλαιοχωρίου

Αγρ.Αστέρας – ΑΠΕ Λαγκαδά

Νίκη Αγκαθιάς – Μακεδονικός

ΠΑΟ Κουφαλίων -Π.Σ. Βέροια

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ