Ρομαντικός ΠΑΟΚτσής κάνει 504 χιλιόμετρα με παπάκι και μια XL σημαία για τον τελικό – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ρομαντικός ΠΑΟΚτσής κάνει 504 χιλιόμετρα με παπάκι και μια XL σημαία για τον τελικό

Όσοι είδαμε το σκουτεράκι στο πέταλο της Τούμπας τον Φεβρουάριο στο ντέρμπι της ταμειακής μηχανής, απορήσαμε πώς μπορεί να βρέθηκε κρεμασμένο από τα κάγκελα το συμπαθές δίτροχο. Την ίδια απορία μάλιστα είχε και ο δικαστής Σκουτέρης, με την εξήγηση που του δόθηκε να μην είναι και τόσο πειστική.

Ωστόσο, ένας ήρωας του ασπρόμαυρου λαού, ο γνωστός ως Φάνης, μας δείχνει σήμερα έναν από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βρεθεί ένα μηχανάκι ως λάφυρο στην κερκίδα του αντιπάλου: να κάνεις 500 χιλιόμετρα μόνος σου με συντροφιά μια τεράστια σημαία της ομάδας σου, πηγαίνοντας στο στόμα του λύκου.

Δεν ξέρουμε αν ο συμπαθής ΠΑΟΚτσής καταφέρει να φτάσει σώος και αβλαβής με το παπάκι και τη σημαία στο ΟΑΚΑ, και ακολούθως να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με τον ίδιο τρόπο. Σίγουρα πάντως αυτό που κάνει αποτελεί καλώς εννοούμενη τρέλα από την οποία κανείς (πέραν του ιδίου) δεν κινδυνεύει, και ευχόμαστε να το εκτιμήσουν οι φίλοι των ομάδων του ΠΟΚ. Καλό θα ήταν βέβαια να έχει αθηναϊκές πινακίδες στο όχημα του.

Υπάρχουν ωστόσο και οι haters που δεν βρίσκουν το νόημα πίσω από αυτό.

 

Πηγή: luben.tv

More in ΓΕΝΙΚΑ