Ραντεβού με την ιστορία ο Α.Σ. Γιαννιτσά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ραντεβού με την ιστορία ο Α.Σ. Γιαννιτσά

Ένα μεγάλο παιχνίδι δίνει αύριο ο Α.Σ. Γιαννιτσά για το κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα όπου εκτός από την πρόκριση που θα μείνει στην ιστορία, μπορεί να αποφέρει τεράστια οφέλη και οικονομικά μία είσοδος στους ομίλους με αντιπάλους ομάδες από την Super League.

Αύριο λοιπόν τα λιοντάρια του Δημήτρη Τομπάζη στις 16:30 καλούνται να λυγίσουν την αντίσταση ενός αντιπάλου που είναι μια Κατηγορία πάνω, αλλά δεν αποτελεί και φόβητρο αρκεί να το πιστέψουν οι παίκτες του ΑΣΓ.

Αύριο Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο των Γιαννιτσών για το μεγάλο παιχνίδι Α.Σ. Γιαννιτσά – ΑΟ Τρίκαλα στις 16:30 με διαιτητή τον κ. Πολυχρόνη από την Πιερία και βοηθούς τους κ.κ. Τοροσιάδη και Παπαδόπουλο από την Μακεδονία.

Η τιμή του εισιτηρίου κοστίζει 10 ευρώ, ενώ η προσέλευση των φιλάθλων σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης θα γίνεται μόνο από την κεντρική είσοδο του Σταδίου.

More in ΓΕΝΙΚΑ