Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Λαχειοφόρος αγορά 2018 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Λαχειοφόρος αγορά 2018

Ήδη όπως προβλέπεται από την ΕΜΥ, από την ερχόμενη εβδομάδα η θερμοκρασία πέφτει και μπαίνουμε σιγά σιγά στον Χειμώνα, με τις τιμές των καυσίμων υλών στα ύψη και τις μεγάλες ανάγκες των νοικοκυριών για θέρμανση, κυρίως για εμάς τους βόρειους, δεδομένες και επιτακτικές.

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας έχοντας τις δικές του ζωτικές λειτουργικές και οικονομικές ανάγκες, αλλά έχοντας τη συνείδηση και την κοινωνική ευαισθησία για τις εποχιακές ανάγκες των πολλών, σας δίνει την δυνατότητα με μόλις 1€ οικονομικής ενίσχυσης, να συμμετάσχετε στην λαχειοφόρο αγορά και την κλήρωση για την καύσιμη ύλη της επιλογής σας αξίας 300€!!!

Μόλις 1.000 λαχνοί σε κυκλοφορία, 1€ έκαστος, με τον τυχερό που ο αριθμός του συμπίπτει με τα 3 τελευταία νούμερα του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου της κλήρωσης της 27ης Νοεμβρίου 2018, να κερδίζει τα 300€ για την καύσιμη ύλη της επιλογής του της Λαχειοφόρου Αγοράς!

Οι λαχνοί από το ερχόμενο Σάββατο θα είναι διαθέσιμοι στο κοινό και θα μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τους ανθρώπους της διοίκησης.

 

Πηγή: a-pella.blogspot.com

More in ΓΕΝΙΚΑ