Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Ευχαριστήριο προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Ευχαριστήριο προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης

Εκ μέρους της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των φίλων του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες όλων για την φετινή πρωτόγνωρη και πολύ χρήσιμη εμπειρία που ζήσαμε ως σύλλογος αλλά και ως ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, με την παρουσία εθελοντών του Σώματος στο σύνολο σχεδόν των εντός έδρας αγώνων μας, η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση αποσπώντας μόνο καλά και επαινετικά σχόλια από παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του νομού Πέλλας.

Η συμβολή, η συνέπεια και η προσφορά σας πολύτιμη και ανεκτίμητη στην ομαλή, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων, η συμπεριφορά όλων των παιδιών-σαμαρειτών άψογη, ενώ και η μέριμνα και η ανταπόκριση της κας Βάσως Καριτζή συνεχής και άμεση, ώστε να γίνουν όλα τα απαραίτητα για να υπάρχει πάντα κάλυψη, όποτε η ομάδα μας την αιτούνταν.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε στο Σώμα και σε όλους τους Σαμαρείτες προσωπικά τα καλύτερα με υγεία, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Για την διοίκηση
Ο πρόεδρος
Γιώργος Ιωαννίδης

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ