Αντιπρόεδρος της νέας ΕΠΟ ο Αστέριος Αντωνίου! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιπρόεδρος της νέας ΕΠΟ ο Αστέριος Αντωνίου!

Πραγματοποιήθηκε μέσα από τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ με το οποίο οριστικοποιήθηκε η σύσταση του.

Όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, κ. Παναγιώτης Δημητρίου, είναι εκείνος που ανέλαβε χρέη αναπληρωτή προέδρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, κ. Αστέριος Αντωνίου θα είναι ο αντιπρόεδρος, ενώ ταμίας ορίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής κ. Κλέαρχος Τζαφέρης.

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  5 Απρίλιος 2021 at 20:44

  Πριν χρόνια ήμουνα απέναντι σου και τώρα….
  Α βρε καρεκλιτσα, όλοι είμαστε μαζί σου.

 2. Σαββας Παπαδοπουλος

  5 Απρίλιος 2021 at 16:40

  … μήπως στο καταστατικό της η ΕΠΟ έχει εκείνη την αναχρονιστική/ συντεχνιακή παράγραφο που αναφέρει ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος πρέπει να κατοικοεδρεύει στην πρωτεύουσα και δεν μπορεί είναι εκείνος που είχε συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς στην εκλογική διαδικασία ? … δεν ξέρω γιαυτό και ρωτάω εγώ, γιατί οι μηχανουργίες πολλών μας δίδαξαν πάρα πολλά για το πως διεκδικείς και κερδίζεις μια θέση και από μεσαίο στέλεχος με λιγότερους σταυρούς γίνεσαι πρώτος στην λίστα και παίρνεις την θέση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ