Πρώτη φιλική επικράτηση για τον Εδεσσαϊκό (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πρώτη φιλική επικράτηση για τον Εδεσσαϊκό (Φώτο)

Αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Εδεσσαικός επικράτησε εύκολα πριν από λίγες ώρες την ομάδα του ΓΑΣ Κοπανού με σκορ 0-6.

Για τον Εδεσσαϊκό που αγωνίστηκε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο σκόραραν οι Μεταξάς(2), Κιόρτσης, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου και Σφέτκος. Οι Πράσινοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Καρακούτη.

Προφανώς το αποτέλεσμα, αλλά και η έκτασή του δεν λένε πολλά πράγματα δεν παύουν, όμως, να είναι ένα καλό πρώτο δείγμα γραφής για τον Ηλία Σαπάνη. Ο τεχνικός του Εδεσσαϊκού είδε διάθεση,όρεξη και γκολ από τους παίκτες που επέλεξε ενώ σαν γενικό συμπέρασμα μπορούμε να πούμε πως ο Εδεσσαϊκός γενικά έβγαλε ωραία πράγματα στο χορτάρι,οι παίκτες είχαν κέφια και αρκετές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ικανοποίηση με την εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.

Φωτογραφίες:

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ