Πρώτη συγκέντρωση για το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Γαλατάδων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Πρώτη συγκέντρωση για το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Γαλατάδων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» Γαλατάδες 7/7/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πρώτη του έστω και ανεπίσημη συγκέντρωση έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Γαλατάδων με αφορμή την εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων στο Δημοτικό Στάδιο των Γαλατάδων.

Τα νέα φωτιστικά σώματα που τοποθετήθηκαν από το συνεργείο του Δήμου ήταν μια χορηγία της Ι&Κ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕ και του κ. ΚΑΡΑΔΗΜΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τον οποίο και ευχαριστούμε δημοσίως.

Επίσης ένα ευχαριστώ και στους επαγγελματίες κ.κ. Μηλώση Δημήτριο και Μήσιο Βασίλειο που επιδιόρθωσαν και τοποθέτησαν τον σπασμένο πυλώνα. Η παρέμβαση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ Τσόλκα Κωνσταντίνου για των συντονισμό των εργασιών ήταν καθοριστικής σημασίας και του αξίζουν ευχαριστίες και συγχαρητήρια.

Ο πρώτος αρχικός σχεδιασμός περιλαμβάνει τον οικονομικό και διοικητικό σχεδιασμό και στην συνέχεια τον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με την συνέχιση της συνεργασίας με τον γνωστό προπονητή κ Νίκο Τσιρογίαννη.

Ο πρόεδρος κ. Μηλώσης Φίλιππος διατηρεί το γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο σε αρίστη κατάσταση με ποτίσματα και κουρέματα. Με αφορμή λοιπόν την τοποθέτηση τω νέων προβολέων ο κ Μηλώσης παράθεσε ένα μικρό δείπνο στο γήπεδο ,προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πέλλας κ Αστέριο Αντωνίου και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ κ Γιάννη Στογιαννίδη.

Για τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΗΛΩΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Φώτο:

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ