Πρόεδρος καλλονή που θα ήθελαν πολλοί στην ομάδα τους… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πρόεδρος καλλονή που θα ήθελαν πολλοί στην ομάδα τους…

Η Έρρικα Ντούμα είναι μία από τις ελάχιστες γυναίκες που αναλαμβάνουν στην Ελλάδα την ηγεσία μίας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η καλλονή πρόεδρος από την Παραμυθιά, που η ομάδα της κέρδισε φέτος την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει που έχει στα χέρια της τα ηνία της ομάδας και επιθυμία της είναι να τη δει φέτος να κάνει μια πορεία αντάξια της ιστορίας της στην Γ’ Εθνική.

Θέλει να την καμαρώσει ψηλά, να φανεί αντάξια των προσδοκιών των φίλων της, όσο για την πανέμορφη προεδρίνα θεωρείται βέβαιο ότι η παρουσία της στα γήπεδα, αρκεί για να προσελκύσει φιλάθλους που θα θέλουν να διαπιστώσουν ιδίοις όμασις τι εστί γυναίκα πρόεδρος σε μια ομάδα που συμμετέχει σε εθνικό πρωτάθλημα.

Στους αγώνες πλέι οφ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας το Σούλι Παραμυθιάς κατέκτησε την 1η θέση με 29 βαθμούς.

Τις υπόλοιπες θέσεις σε αυτούς τους αγώνες κατάταξης που κρίθηκε ο τίτλος, κατέλαβαν οι ομάδες:

Θύαμις Καστρίου 25 βαθμοί, Άρης Πέρδικας 14 β., Άρης Φιλιατών 13 β., ΠΑΣ Λαδοχωρίου 7 β. και Α. Ο. Πλαταριάς 2 β.

Για την άνοδο του Σουλίου στη Γ’ Εθνική ο προπονητής Λευτέρης Βέρμπης δήλωσε τα εξής:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά και γι’ αυτό είμαστε όλοι χαρούμενοι που η ομάδα ανέβηκε στη Γ’ Εθνική. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές αλλά και τη διοίκηση για την προσπάθεια που έκαναν. Να τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα συζητήσουμε με τη διοίκηση για την επόμενη ημέρα. Μείνω δεν μείνω στην ομάδα, εγώ ενδιαφέρομαι για το καλό της Παραμυθιάς, γιατί είμαστε οικογένεια, δένεται κανείς εύκολα με την ομάδα και τους ανθρώπους της».

Από την άλλη εβδομάδα που θα τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα, η πρόεδρος Έρρικα Ντούμα με τους συνεργάτες της, θα δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας και πως θα γίνει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Επί του παρόντος, η ιστορική Παραμυθιά πανηγυρίζει για την άνοδο του Σουλίου, με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά και στο μέλλον.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ομάδα της Παραμυθιάς ιδρύθηκε το 1934 πήρε το όνομα από το ξακουστό και ηρωικό Σούλι. Αγωνίζεται στο δημοτικό γήπεδο «49 Προκρίτων», στη μνήμη των 49 προκρίτων της περιοχής που εκτέλεσαν Γερμανοί και συμμορίες Αλβανών στις 15 Αυγούστου 1943. Η πόλη της Παραμυθίας βρίσκεται στο νομό Θεσπρωτίας στην Ήπειρο. Το όνομά της προέρχεται από την ονομασία της Παναγίας της Παραμυθιάς (στα αρχαία ελληνικά σημαίνει παρηγορήτρια). Η περιφέρεια της πόλης φτάνει τα 31.680 στρέμματα, ενώ ο πληθυσμός της τους 10.000 κατοίκους. Σήμερα, η πόλη είναι η έδρα του δήμου Παραμυθιάς που περιλαμβάνει 22 δημοτικά διαμερίσματα. Είναι κτισμένη στη θέση της αρχαίας Εύροιας, που κατέστρεψαν το 551 μ.χ. οι Γότθοι του Τωτίλα. Πολιούχος της είναι ο Άγιος Δονάτος.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Από πέρσι, μετά την παραίτηση του Θωμά Οικονόμου, πρόεδρος της ομάδας ανέλαβε η Έρρικα Ντούμα, μέχρι τότε αντιπρόεδρος της ομάδας. Είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου, που την οδήγησε και για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. Συνεργάτες της στη διοίκηση είναι και οι Γεώργιος Λύγκας, Γεώργιος Μπόλωσης, Σπυρίδων Γούσιας, Παναγιώτης Ευαγγέλου, Κων/νος Αντωνόπουλος, Βασίλειος Ντάνης, Ιωάννης Γιαννάκης, Θεόδωρος Μάνος, Νικόλαος Μπέλλος.

More in ΓΕΝΙΚΑ