Πρόεδρος Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού: «14 ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν, αλλά ήταν στην Μύκονο!» (aud) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πρόεδρος Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού: «14 ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν, αλλά ήταν στην Μύκονο!» (aud)

Όπως ενημερωθήκατε λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αχαρναϊκός τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 51 (!) βαθμών από την Football League, με τον σύλλογο να βρίσκεται, πλέον, πολύ κοντά στο να διαλυθεί.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη της ομάδας του Μενιδίου έβαλλε κατά της ΠΑΕ, την οποία κατηγόρησε πως έδωσε εντολή στον προπονητή κ. Πέτρο Δημητρίου να μην κατεβάσει την ομάδα στο ματς με τον Κισσαμικό στην Κρήτη στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής!

«Κατά λάθος, τραυματίστηκαν 14 ποδοσφαιριστές! Ενώ και ο προπονητής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και είπε πως δεν θα έρθει στο γήπεδο. Του δώσανε εντολή να μην κατεβάσει την ομάδα και να ”κόψει” 14 παίκτες! Όλοι επικαλέστηκαν τραυματισμούς και ασθένειες! Ωστόσο, άλλοι ήταν στην Παναχαϊκή, άλλοι στη Μύκονο, άλλοι στα τσιπουράδικα και γλεντούσαν!», ήταν τα πρώτα του λόγια σε συνέντευξη που έδωσε στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά τα όσα είπε: ««Πήγαμε με την ομάδα στα Χανιά μαζί με τον παλιό παράγοντα του Αχαρναϊκού, Νικόλαο Καρδά, γιατί είναι κρίμα να την παρατήσουμε, όπως την παράτησε η καινούρια διοίκηση που ήρθε! Λεφτά βρήκαμε από διάφορους αιμοδότες, που βοηθούν κάθε χρόνο τον Αχαρναϊκό. Προσπαθούμε και υπάρχει μία τελευταία προθεσμία ως την Παρασκευή, για να μαζέψουμε το χρηματικό ποσό που απαιτείται, προκειμένου να σώσουμε τον Αχαρναϊκό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου

Μέχρι την περασμένη Πέμπτη υπήρχαν κάποιοι κύριοι, που έλεγαν πως θα ”τρέξουν” την ομάδα και θα την ”κατεβάσουν” στο πρωτάθλημα, αλλά όλα αυτά αποδείχθηκε πως ήταν μια μεγάλη κοροϊδία. Ήρθαν στην ομάδα για έναν σκοπό και μόνο: Για να τη διαλύσουν! Ο Αχαρναϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος, τον οποίο προσπάθησαν να τον διαλύσουν από την Πέμπτη! Κατά λάθος, τραυματίστηκαν 14 ποδοσφαιριστές και ο προπονητής είπε πως δεν θα έρθει στο γήπεδο… Ο κ. Δημητρίου είπε πως δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Κρήτη για προσωπικούς λόγους.

Εντολή τού έδωσαν να μην ”κατέβει” η ομάδα! Για αυτό και ”έκοψε” 14 ποδοσφαιριστές, που επικαλέστηκαν κρυολογήματα και τραυματισμούς και μετά μάθαμε πως άλλοι πήγαν να δουν την Παναχαϊκή, άλλοι ήταν στη Μύκονο, άλλοι στα τσιπουράδικα και γλεντούσαν! Και η ομάδα πήγε με 14 ήρωες στα Χανιά, που πρώτη φορά έπαιξαν με τη φανέλα του Αχαρναϊκού, από τους ”μικρούς” του συλλόγου. Πήραμε την τελευταία στιγμή κάποιους παίκτες και τους ”κατεβάσαμε”.

Πιστεύω ότι, αν έρθουμε σε έναν διακανονισμό, με αυτούς τους εννέα ποδοσφαιριστές και βρεθεί μία λύση, οι -51 βαθμοί θα σβηστούν. Υπάρχει ένα παραθυράκι και μπορεί η ομάδα να σωθεί. Και θα συνεχίσουμε με αυτούς τους 14 νέους και 2-3… πραγματικούς τραυματίες. Έχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, δηλαδή, παίκτες και θα δούμε από την 1η Γενάρη τι θα γίνει, με μεταγραφές, αλλά μόνο κάτω των 23 ετών, γιατί δεν έχουμε αδειοδότηση.

Για την αδειοδότηση, θέλω να πω εδώ ότι, πέρυσι, που ξεκίνησε ο κατήφορος της ομάδας, ο Νίκος Μαυρίκος έδωσε τις μετοχές στον Χάρη Τσαλικίδη, τον περιβόητο Αυστραλό. Έβαλαν μέτοχο τον κ. Καλόμαλο, τον κ. Κολιό τον έβαλαν πρόεδρο, ο οποίος υπέγραφε για όλα και την ομάδα την ”έτρεχε” ένας Καζιάνης, μάνατζερ! Αυτός έφερε παίκτες και έκλεινε διάφορα ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να μας έχουν έρθει διάφορες αγωγές και εντάλματα. Στην ομάδα δεν μπήκε, δε, ούτε ένα ευρώ!».

More in ΓΕΝΙΚΑ