Πρωταθλητές στις ΕΠΣ με κλήρωση; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωταθλητές στις ΕΠΣ με κλήρωση;

Την περσινή σεζόν κυπελλούχος της ΕΠΣ Πέλλας αναδείχθηκε ο Εθνικός Γιαννιτσών μέσω της κλήρωσης.

Έτσι όπως έχει η κατάσταση δεν αποκλείεται με τον ίδιο τρόπο να αναδειχθεί φέτος και ο πρωταθλητής μας, που θα κληθεί να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στην ΕΡΤ Σερρών το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και προεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου αλλά και μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Παναγιώτης Διακοφώτης, γίνονται σκέψεις για να αναδειχθούν πρωταθλητές στις τοπικές ΕΠΣ μέσω κλήρωσης.

Συγκεκριμένα ο Ρόδιος ποδοσφαιρικός παράγοντας αποκάλυψε τις σκέψεις που γίνονται, δηλώνοντας τα παρακάτω:

«Όταν έρθει η ώρα για ανάδειξη πρωταθλητή σε κάθε τοπική ΕΠΣ, πιθανότατα θα υπάρξει μια εισήγηση από την ΕΠΟ είτε με κλήρωση, είτε με κάποιο άλλον τρόπο να προκύψει πρωταθλήτρια ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα δοθεί το «πράσινο» φως στα τοπικά πρωταθλήματα για να συνεχιστούν και να τελειώσουν κανονικά.
Οι Ενώσεις θα πρέπει να βγάλουν πρωταθλητή, που θα επιθυμεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2021-22.

Κάποιες αρκετές ομάδες είχαν επενδύσει για την άνοδο. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από περισσότερες ομάδες, τότε η λύση θα δοθεί είτε μέσω κάποιου αγώνα μπαράζ, είτε μέσω κλήρωσης».

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ