Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΕΠΣ Μακεδονίας! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΕΠΣ Μακεδονίας!

Σε… ένα ντεζαβού του περσινού τελικού των ΠΑΙΔΩΝ όπου η ΕΠΣΜ κέρδισε στο τελικό την ΕΠΣ Ηρακλείο, το ίδιο έπραξαν σήμερα και η μικτή Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας, οι οποίοι με το γκολ του Γραμμένου, νίκησαν με 1-0 τη μικτή της ΕΠΣ Ηρακλείου και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος στη κατηγορία των Νέων.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στο 51ο λεπτό, όταν ο Ανθουλάκης εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ο Γραμμένος μπήκε στη πορεία της μπάλας και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ψιμόπουλο, γράφοντας το 1-0.

Πραγματικά μια τεράστια επιτυχία για τη νέα γενιά της ΕΠΣ Μακεδονίας, η οποία επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά, πως διαθέτει την… ελίτ των μικρών ηλικιών, βγάζοντας συνεχώς νέα ταλέντα.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Θανάσης Καναράς): Πασαλίδης, Ανδρέαδης, Κατσουλίδης, Τσινεκίδης, Βασιλόπουλος, Ιωακειμίδης, Γραμμένος, Κουρφαλίδης, Τσιπούρας(75’ Ζησόπουλος), Ανθουλάκης, Τσοπούρογλου.

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός):
 Ψιμόπουλος, Μανιουδάκης, Σμπώκος, Μαμουλάκης, Γκίκα, Βοργιάς (55’ Στακάκης), Παπαδάκης (81’ Τσαμπουράκης), Σαβουϊδάκης, Πακιουφάκης(85’ Φαϊτάκης), Κουτεντάκης, Ροδίτης (72’ Ζηδιανάκης).

 

ΠΗΓΗ: epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ