Προχωράει η συνεργασία Αλμωπού και Άρη Υδραίας… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Προχωράει η συνεργασία Αλμωπού και Άρη Υδραίας…

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η συνεργασία του Αλμωπού με τον Άρη Υδραίας για την δημιουργία μιας ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα αυτή θα αποτελείται από παίκτες νεαρής ηλικίας που θα προέρχονται από τις Ακαδημίες του Αλμωπού και θα αγωνίζονται με τα χρώματα του Άρη Υδραίας με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του ταλέντου τους και μόνο αυτού.

Υπεύθυνος διοικητικά θα είναι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Αλμωπού Χρήστος Παπαδόπουλος (Τσίκος), ενώ στην τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Κανωτίδης που ουσιαστικά θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο, όσον αφορά την εξέλιξη των παιδιών και αυτός θα κάνει τις εισηγήσεις του για την προώθηση τους στον Αλμωπό.

Αυτή η ομάδα αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα νεαρά παιδια των Ακαδημιών να δείξουν ότι αξίζουν της προσοχής των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για τον Αλμωπό και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλά παιδιά που θέλουν να αγωνιστούν και να δείξουν ότι μπορούν.

Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου και θα γίνει στο καταπράσινο γήπεδο της Υδραίας το οποίο συντηρήθηκε και ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με χαλί.

More in Α 1ος όμιλος