Προβιβασμός στην Γ´ Εθνική, από το πρωτάθλημα της Α1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προβιβασμός στην Γ´ Εθνική, από το πρωτάθλημα της Α1

Πρωταθλήτρια ομάδα για την περίοδο 2018 – 2019 είναι η πρώτη της βαθμολογικής κατάταξης εφόσον η βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη είναι μεγαλύτερη ή ίση των τεσσάρων (4) βαθμών και δεν διεξάγονται αγώνες play-offs.

Σε περίπτωση που η ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου έχει διαφορά βαθμών μικρότερη των τεσσάρων (4) βαθμών, τότε διεξάγονται αγώνες play-offs μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 4η ως εξής:

PLAY-OFFS ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :

Α ΦΑΣΗ. Ο 1ος στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου θα αντιμετωπίσει σε αγώνα στην έδρα του, τον 4ο της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου με την προϋπόθεση ότι βαθμολογική τους διαφορά είναι μικρότερη ή ίση των έξι (6) βαθμών. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή. Σε περίπτωση νίκης (είτε στον κανονικό αγώνα είτε στην διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι) του 4ου της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή . Ο 2ος στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου θα αντιμετωπίσει σε αγώνα στην έδρα του τον 3ο της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου, εφόσον ο 1ος στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου έχει ίση ή μικρότερη διαφορά πέντε (5) βαθμών από τον 3ο στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου. Στη περίπτωση που ο 4ος του βαθμολογικού πίνακα μετέχει στην διαδικασία των αγώνων play off ο αγώνας μεταξύ του 2ου στον βαθμολογικό πίνακα και του 3ου του βαθμολογικού πίνακα, διεξάγεται ανεξάρτητα από την βαθμολογική διαφορά που έχουν μεταξύ τους. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή. Σε περίπτωση νίκης (είτε στον κανονικό αγώνα είτε στην διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ) του 3ου της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή

Β ΦΑΣΗ. Οι νικητές των αγώνων των παραπάνω ζευγαριών, θα αγωνιστούν σε αγώνα κατάταξης στην έδρα του υψηλότερου βαθμολογικά σωματείου στην κανονική περίοδο, για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή . Σε περίπτωση νίκης (είτε στον κανονικό αγώνα είτε στην διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ) του χαμηλότερου στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή . Η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και ανέρχεται στην Γ’ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ