Ποντιακή Νεολαία Κρ. Βρύσης: Μία ομάδα πρότυπο (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 2ος όμιλος

Ποντιακή Νεολαία Κρ. Βρύσης: Μία ομάδα πρότυπο (Φώτο)

Μία ομάδα παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί αναμφισβήτητα η Ποντιακή Νεολαία Κρ. Βρύσης ή αλλιώς Ακαδημία Απόλλων Κρ. Βρύσης, που συμμετέχει και την φετινή σεζόν στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Πέλλας.

Μετά την φανταστική περσινή πορεία που είχε στο πρωτάθλημα και το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που απέδωσε, κάτι ανάλογο προδιαγράφεται και για την φετινή σεζόν με την ομάδα να έχει κάνει το 2 στα 2 απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες και με συντελεστή τερμάτων 6-0. Ξεκάθαρος στόχος της ομάδας είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Οι ακαδημίες του συλλόγου δουλεύουν σε πολύ υψηλά στάνταρ οργάνωσης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα και ο αριθμός των παιδιών να αυξάνεται φτάνοντας στο σημείο να υπάρχουν άλλα έξι τμήματα (Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16) εκτός από την ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Επικεφαλής της διοίκησης είναι ο Κυριάκος Ελευθεριάδης πλαισιωμένους από δραστήριους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο, φροντίζοντας για τις καλύτερες συνθήκες άθλησης των νεαρών αθλητών. Στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά ο νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Βοτάρης, κάνοντας εξαιρετική δουλειά και ως επιβράβευση για την δουλειά του πριν λίγες μέρες έγινε και η ένταξή του στο προπονητικό team των μικτών της ΕΠΣ Πέλλας. Άμεσος συνεργάτης του στα τμήματα των ακαδημιών είναι ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α’ κατηγορίας ο Γιώργος Γάτσος.

Δείτε παρακάτω φώτο με το ρόστερ της Ποντιακής Νεολαίας Κρ. Βρύσης:

Επιμέλεια: Κυριάκος Παπαντωνίου

More in Α 2ος όμιλος