Πολύ προχωρημένη η ΕΠΣ Λάρισας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολύ προχωρημένη η ΕΠΣ Λάρισας

Αναφορικά με τη βιντεοσκόπηση των αγώνων, αυτή θα είναι υποχρεωτική φέτος μόνο για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Η ΕΠΣΛ και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες θα καταβάλουν ισόποσα την αποζημίωση για τη βιντεοσκόπηση.

Αναφερόμενος στην απόφαση για βιντεοσκόπηση των αγώνων της Α’ Ερασιτεχνικής (την επόμενη χρονιά το μέτρο αναμένεται να επεκταθεί και στις υπόλοιπες κατηγορία) ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Mπουχλαριώτης, τόνισε ότι αυτό έγινε προκειμένου «να έχουμε αμερόληπτη εικόνα για τους αγώνες και κυρίως να είναι πιο προσεκτικοί και πιο υπεύθυνοι οι διαιτητές στη λήψη των αποφάσεών τους. Παράλληλα οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να ζητούν το βίντεο για να βλέπουν την αγωνιστική τους εικόνα και να επισημαίνουν τυχόν λάθη. Από την πλευρά της η Επιτροπή Διαιτησίας θα λαμβάνει γνώση για το τι έγινε σε κάθε παιχνίδι και θα επιλαμβάνεται των θεμάτων που προκύπτουν».

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ