Ποδοσφαιριστές Γ’ Εθνικής: «1.000 οικογένειες κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ποδοσφαιριστές Γ’ Εθνικής: «1.000 οικογένειες κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία»

Μέσω κοινής ανακοίνωσης, οι ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν τις ομάδες της Γ’ Εθνικής στις τηλεδιασκέψεις με τον Παναγιώτη Διακοφώτη και με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, απευθύνουν έκκληση στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καλώντας τον να λάβει σοβαρά υπόψιν τα αιτήματα τους.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι δέκα ποδοσφαιριστές τις τελευταίες εβδομάδες καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε η σεζόν να ξεκινήσει ξανά.

Αναλυτικά:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

λαμβάνουμε το θάρρος να απευθυνθούμε σε Εσάς ως τον αρμοδιότερο στην χώρα για την διατήρηση της ζωής και της υγείας των πολιτών, αλλά και για την ύπαρξη αθλητισμού, όπως ορίζει το Σύνταγμα, καθώς για εμάς και τις οικογένειές μας αποτελεί ανάγκη επιβίωσης η άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ποδοσφαίρου.

Έχουμε απευθυνθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στο αρμόδιο υφυπουργείο Αθλητισμού και έχουν καταρτισθεί τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία δεσμευόμαστε οτι θα τηρήσουμε, όμως φαίνεται να υπάρχει κάποια κωλισιεργία.

Αυτό που δεν έχουμε ίσως εξηγήσει καλά στους υπευθύνους είναι οχι οτι ο αθλητισμός αποτελεί το οξυγόνο για την κοινωνία μας και τα παιδιά μας και την ασπίδα από ιώσεις και ιούς, γιατί αυτό είναι αυτονόητο και το γνωρίζουν καλά οι υπεύθυνοι, αλλά το κυριώτερο, οτι περίπου 1.000 οικογένειες ποδοσφαιριστών κινδυνεύουν να πεθάνουν, όχι απο κορωνοίό, αλλά από την ασιτία.

Και τούτο, διότι στο εν λόγω πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, αν και ερασιτεχνικό, έχει αυξημένες αθλητικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα η πλειονότητα των αθλητών να έχει συμφωνήσει να τους καλύπτει τα έξοδα διαβίωσης η ομάδα του, φώς, νερό, τηλέφωνο, φαγητό, γεγονός που δεν συμβαίνει λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Σας παρακαλούμε να πρωτοστατήσετε ως πρώτος Υπουργός και να δώσετε λύση στο θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματός μας, όχι γιατί είναι άδικο, να αγωνίζονται οι μεγάλες κατηγορίες ποδοσφαίρου και εμείς όχι, που είναι, αλλά για να προλάβετε την πλειονότητα των αθλητών από την ανέχεια και την ασιτία, ίσως και τον θάνατο, καθώς είναι βέβαιο πως αν η κατάσταση της μη επανέναρξης του πρωταθλήματός μας συνεχιστεί, οτι θα θρηνήσουμε και θύματα όχι από τον κορωνοϊό, αλλά από την ασιτία ή την απελπισία.

Ευχόμενοι και πιστεύοντας επειδή και Εσείς αθλείσθε, οτι θα σταθείτε στο πλευρό μας και θα επισπεύσετε τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται την επανέναρξη του αθλητισμού και στο δικό μας πρωτάθλημα.

Για την Επιτροπή Ποδοσφαιριστών Γ Εθνικής Κατηγορίας.

ΣΧΟΛΙΑ

3 Comments

 1. Ανώνυμος

  6 Ιανουαρίου 2021 at 18:22

  Όποιος μπαμπάς έχει γιο, ποδοσφαιριστή στην τέταρτη εθνική, καταριέται την ώρα που το παιδί του έγινε αρχιτεμπελος.
  Άντε όχι όλοι αλλά το 90%.

 2. ανωνυμος

  6 Ιανουαρίου 2021 at 16:17

  Ετσι ακριβως, τεμπεληδες πολυτελειας

 3. Χοσε

  6 Ιανουαρίου 2021 at 12:57

  Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!
  Από την μια η κατηγορία είναι ερασιτεχνικη και από την άλλη υπάρχει και το χρήμα για τους παίκτες.
  Ερώτηση: Εσείς οι ποδοσφαιριστές ζείτε από την Γ'(αφού δεν είναι επάγγελμα σας). Και αν ναι, δηλώνετε το ποσό στην εφορία;
  Πάντως η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλοι κατά μεγάλο ποσοστό, τρώτε τζάμπα την ζωή σας στην τέταρτη κατηγορία και όταν σταματάτε υπάρχει και ανεργία αλλά και μαθαινετε στην τεμπέλικη ζωή. Σου, αλλά αυτή είναι η αλήθεια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ