Πλήθος κόσμου είπε το στερνό αντίο στον Πλανητάρχη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πλήθος κόσμου είπε το στερνό αντίο στον Πλανητάρχη

Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Πέλλας αλλά και των γύρω Νομών βρέθηκαν σήμερα Μ.Σάββατο στο Αχλαδοχώρι Γιαννιτσών για να πουν το τελευταίο αντίο στον γνωστό και φίλο Πλανητάρχη, κατά κόσμων Κυριάκο Γαλατιανό μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Πέλλας.

Πλήθος κόσμου δάκρυσε για τον χαμογελαστό και καλόκαρδο Κυριάκο, τον οποίο συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία με μεγάλη θλίψη, έναν άνθρωπο με όλη την σημασία της λέξης, έναν άνθρωπο που έδινε και την ψυχή του για τον συνάνθρωπό του. Παράγοντες, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι από όλες σχεδόν τις ομάδες τον τίμησαν με την σημερινή τους παρουσία και έστειλαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει, όσο κι αν όλοι μας έχουμε κακές στιγμές για πολύ πολύ ασήμαντα πράγματα.

Σίγουρα η απουσία του θα είναι κάτι παραπάνω από αισθητή για έναν αγνό φίλαθλο που έδωσε το παρόν σε πάνω από 4000 παιχνίδια, πάντα κύριος με το εισιτήριό του, με τα κεράσματα του στα κυλικεία των γηπέδων, με τα πειράγματα του και τα αστεία του.

Τι να πρωτοθυμηθούμε από την έντονη δράση του στον πολιτικό χώρο όπου διετέλεσε επί τρεις θητείες πρόεδρος στο χωριό του με πολλά έργα στο ενεργητικό του, ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, ένας άνθρωπος παράδειγμα προς μίμηση, ένας άνθρωπος που θα περάσουν αρκετά χρόνια για να ξεχαστεί…

More in ΓΕΝΙΚΑ