Πιο αυστηρά μέτρα για τις ομάδες δίχως προπονητή με δίπλωμα ( ; ) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πιο αυστηρά μέτρα για τις ομάδες δίχως προπονητή με δίπλωμα ( ; )

Δε πρόκειται να ξεφύγει καμία ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν, σε περίπτωση που εγκριθεί από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, στις 29 Ιουνίου, η πρόταση που πέφτει στο τραπέζι για αυστηροποίηση των μέτρων στις ομάδες που δεν έχουν προπονητή με το απαραίτητο δίπλωμα.

Η ομοσπονδία προπονητών και η ειδική επιτροπή φέρνουν το συγκεκριμένο μέτρο στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, εκεί που τα μέλη της, θα κληθούν να περάσουν ή όχι, το μέτρο της αυστηροποίησης σχετικά με τα διπλώματα των προπονητών.

Πιο συγκεκριμένα, φημολογείται τις τελευταίες ημέρες, πως μεταξύ άλλων σε περίπτωση που μια ομάδα δεν έχει προπονητή με το δίπλωμα και την πιστοποίηση που απαιτείται, τότε αυτόματα ο αγώνας που θα δίνει, θα αναβάλλεται και εφόσον μετά το πέρας 15 ημερών, δεν έχει δηλώσει ακόμα προπονητή με το κατάλληλο δίπλωμα και πιστοποίηση, τότε θα χάνει το παιχνίδι στο χαρτιά. Αυστηρές ποινές θα υπάρχουν και για τους διαιτητές σε περίπτωση μη τήρησης του κανονισμού.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί, πως αν περάσει αυτό το μέτρο, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φύγει και το δικαίωμα της κάθε Ένωσης να ορίζει αυτή για κάθε κατηγορία το απαιτούμενο δίπλωμα και να περάσει στη δικαιοδοσία της Ομοσπονδίας, η οποία θα ορίζει αυτή για κάθε κατηγορία, το απαιτούμενο δίπλωμα που χρειάζεται κάθε προπονητής για να δουλέψει σε αυτή.

Όλα τα παραπάνω είναι υπαρκτά σενάρια αλλά τίποτα δεδομένο προς το παρόν, αφού όλα θα επικυρωθούν ή όχι και με περισσότερες λεπτομέρειες, στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ, που προγραμματίστηκε για τις 29 Ιουνίου.

 

Πηγή: epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ