Περιστατικό στη Ρόδο εκθέτει την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιστατικό στη Ρόδο εκθέτει την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει το δίκιο του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το ζήτημα του διακοπέντα αγώνα με την ΑΕΚ, στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια ανάλογη υπόθεση από τη Ρόδο, η οποία έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την ανοικτή δικαστική διαμάχη του Δικεφάλου, αλλά και με το περιστατικό «τραυματισμού» του Όσκαρ Γκαρθία που οδήγησε στη ματαίωση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

 

Η υπόθεση αφορά διακοπέντα αγώνα ανάμεσα στις ομάδες Ηρακλής Λάρδου και ΑΣ Τήλος για τη β’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Το παιχνίδι διεκόπη μετά από εισβολή φιλάθλων του Ηρακλή Λάρδου, οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ιστοσελίδων επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστή του ΑΣ Τήλος.

Ύστερα από ολιγόλεπτη διακοπή, ο διαιτητής κάλεσε τις δύο ομάδες στο γήπεδο προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας, όμως, ο ΑΣ Τήλος αρνήθηκε να συνεχίσει το παιχνίδι επικαλούμενη τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της. Η συνέχεια του αγώνα δόθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η οποία πριν λίγες ημέρες εξέδωσε την ετυμηγορία της. Η οποία ήταν πραγματικός «κόλαφος» για τον ΑΣ Τήλος, στον οποίο χρεώθηκε η διακοπή του αγώνα και τιμωρήθηκε με αφαίρεση δέκα βαθμών.

Η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ, αφού ο ΑΣ Τήλος, όπως έχει δικαίωμα, θα ασκήσει έφεση και έτσι το θέμα παραπέμπεται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, δηλαδή στον… Δημήτρη Σκουτέρη.

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

 

Πηγή: metrosport.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ