Παρών δηλώνει ο Μάκης Καρυπίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Παρών δηλώνει ο Μάκης Καρυπίδης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του κορυφαίου επιθετικού Μάκη Καρυπίδη μετά τον τραυματισμό του στον τελικό κυπέλλου όπου μετά την επίτευξη του χρυσού τέρματος που χάρισε και το κύπελλο στην Δόξα Μαυροβουνίου αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι πρώτες ενδείξεις μιλούσαν για σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησαν εκτός γηπέδων μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Το πρωί της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Euromedica υπεβλήθη σε επέμβαση το αποτέλεσμα της οποίας ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο. Έτσι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του Νομού θα είναι έτοιμος να επιστρέψει κανονικά στα γήπεδα το λιγότερο σε 1 μήνα.

Και επειδή τα καλά τα νέα διαδίδονται γρήγορα συναγερμός έχει σημάνει για την επιστροφή του εν λόγω παίκτη αφού η αξία του είναι υψηλής ποδοσφαιρικής αξίας έχοντας άριστη σχέση με το θέμα γκολ και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες κρούσεις από ομάδες που βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών.

Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας μας αμέσως μετά την αποχώρηση του από το Νοσοκομείο θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον γιατρό του Άρη Βαγγέλη Πανταζή που ανέλαβε την επέμβαση του και δήλωσε πανέτοιμος να επιστρέψει στο αγωνιστικό τερέν.


Χαρά Ματεντζόγλου

More in ΓΕΝΙΚΑ