Παραιτήθηκε απο την Αλεξάνδρεια ο Κώστας Παπαδόπουλος! Αποχωρούν και οι συνεργάτες του Κωτσιόπουλος-Τριανταφύλλου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παραιτήθηκε απο την Αλεξάνδρεια ο Κώστας Παπαδόπουλος! Αποχωρούν και οι συνεργάτες του Κωτσιόπουλος-Τριανταφύλλου

Δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Αλεξάνδρειας ο Κατερινιώτης τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος. Ο νεαρός προπονητής ανέλαβε απο το καλοκαίρι τον Φίλιππο, ο οποίος προέκυψε απο την συνεργασία της πρώην του ομάδας Διαγόρα Σεβαστής με τους Ημαθιώτες και την …μετακόμιση του ΑΦΜ της ομάδας της Πιερίας στην Αλεξάνδρεια.

Έκτοτε δημιούργησε μια ομάδα, για την οποία πολλές φορές ζήτησε ενίσχυση στον επιθετικό τομέα. Κάτι όμως που ποτέ δεν έγινε.

“Αποχωρώ γιατί υπάρχουν πολλά άλυτα προβλήματα στην ομάδα” είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος σε επικοινωνία του με το Pieriasport.

“Προβλήματα εξωαγωνιστικά, τα οποία όμως επηρεάζουν την σωστή λειτουργία της ομάδας και δε με αφήνουν να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Εκτός αυτού φωνάζω απο το καλοκαίρι για ενίσχυση στον επιθετικό τομέα της ομάδας. Φάνηκε ότι θα έχουμε πρόβλημα εκεί. Με αυτές τις συνθήκες αδυνατώ να συνεχίσω στην ομάδα και αποχωρώ.”

Με τον νεαρό Κατερινιώτη τεχνικό, αποχωρούν μαζί και ο βοηθός του Γιώργος Τριανταφύλλου, καθώς και ο τεχνικός σύμβουλος Σάκης Κωτσιόπουλος.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ