Παράπονα έχει ο ΠΑΣ Σκύδρα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Παράπονα έχει ο ΠΑΣ Σκύδρα

Ο πρόεδρος της ομάδος κ.Κώστας Μποζίδης μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις τους εξέφρασε τα πολλά του παράπονα για τον διαιτητή κ. Ζγούρο, τόσο για τις αποφάσεις του που σε μεγάλο βαθμό έκριναν το αποτέλεσμα, όσο και για τον τρόπο συμπεριφοράς του απέναντι στον ίδιο και στους ποδοσφαιριστές του.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδος του λέγοντας χαρακτηριστικά:

”Τα παιδιά μας σήμερα αγωνίστηκαν σαν πραγματικά λιοντάρια απέναντι σε θηρία… Όσον αναφορά την “φιλοξενία” από την ομάδα των Γαλατάδων θέλω να ευχαριστήσω τους 2-3 φίλους που σεβάστηκαν τα 2 χρόνια που πέρασα στην ομάδα των Γαλατάδων και έκαναν ότι μπορούσαν για να μην πάρουν τα επεισόδια τεράστιες διαστάσεις.

Κατακρίνω την εισβολή όμως των φιλάθλων τους καθώς επίσης και τα δολοφονικά χτυπήματα κάποιων παικτών των Γαλατάδων απέναντι στους 14χρόνους ποδοσφαιριστές μου που χρειάστηκε να φύγουν υποβασταζόμενοι από τον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ότι χρειάζεται ώστε να προστατεύσω την ομάδα μου από παρόμοιες καταστάσεις.”

More in ΓΕΝΙΚΑ