«Παθιασμένο σεξ με τη Νάρα έκανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα – Ετριζαν τα έπιπλα» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

«Παθιασμένο σεξ με τη Νάρα έκανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα – Ετριζαν τα έπιπλα»

Oι φήμες υπήρχαν. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση. Κάτι πολύ «καυτό» έπαιξε ανάμεσα στον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και της εντυπωσιακής ξανθιάς.

Στο… βιογραφικό της Νάρα, λοιπόν, υπάρχουν και βραδιές πάθους με τον Μαραντόνα, όπως επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής η Μίρτα Λεγκράντ, μια από τις πιο διάσημες τηλεπερσόνες της χώρας.

Η κυρία αυτή, λοιπόν, είπε ότι όχι μόνο είχαν σχέση Νάρα και Μαραντόνα (χωρίς να προσδιορίσει το πότε, βέβαια, καθώς η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι ήταν πριν παντρεμένη με τον Μάξι Λόπες, τον οποίο εγκατάλειψε για να ζήσει τον έρωτά της με τον νεότερο ποδοσφαιριστή), αλλά και ότι η ίδια υπήρξε αυτήκοη μάρτυρας του παθιασμένου σεξ που έκαναν.

Το ζευγάρι ήταν ασυγκράτητο και έτσι τους άκουγαν και οι γείτονες! «Εγώ κοιμόμουν στην διπλανή σουίτα. Δηλαδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τη φασαρία που έκαναν. Έτριζαν τα έπιπλα, δεν ξέρω πως το έκαναν. Συνέβη πριν από αρκετά χρόνια» ήταν τα λόγια της.

 

Πηγή: soccerplus.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ