Παίρνει σειρά η Football League, ελπίζει η Γ’ Εθνική, άγνωστο αν θα ξεκινήσουν τα τοπικά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παίρνει σειρά η Football League, ελπίζει η Γ’ Εθνική, άγνωστο αν θα ξεκινήσουν τα τοπικά

Την σειρά τους για δράση περιμένουν πλέον οι ομάδες της Football League, μετά το πράσινο φως για άδεια έναρξης αγώνων της Super League 2, από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η επόμενη κατηγορία (επίσης επαγγελματική), αναμένεται να ξεκινήσει με τα ίδια πρωτόκολλα. Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα αργήσει η σέντρα στην Football League, τηρώντας βέβαια αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Συναντήσεις και τελικές συζητήσεις επί του θέματος της έναρξης αναμένεται να γίνουν τις αμέσως προσεχείς μέρες και η έναρξη του πρωταθλήμαυος αναμένεται πιθανόν στις αρχές του Φλεβάρη.

Σειρά μετά θα έχουν οι εξελίξεις για τη Γ’ Εθνική, όπου σαφώς και υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για την τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολλου, με τα ταμεία των περισσότερων ομάδων να μην μπορούν να υποβληθούν σε αυτή την οικονομική δοκιμασία, από την στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα από πουθενά.

Από εκεί και πέρα πολύ δύσκολα δείχνουν να είναι τα πράγματα στα τοπικά πρωταθλήματα, όπου δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ, με το ενδεχόμενο της μη διεξαγωγής τους να είναι πιο ορατό από ποτέ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τους ερασιτέχνες προπονητές και ποδοσφαιριστές να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.!!!

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ